Meld u nu aan en maak een profiel

U bent helder in uw tarieven en natuurlijk zijn wij dat ook. Wij vragen een redelijk advertentietarief van € 25,- per succesvol afgeronde campagne.

Advocaten betalen € 1,= per click op hun profielpagina. Wij rekenen dus geen lead vergoeding en daarom vallen we met ons Cost per Click-systeem onder punt drie van toelaatbare initiatieven, aldus de Orde van Advocaten. Gemiddeld leveren 25 bezoekers een aanvraag op.

Bovendien voldoen we ook aan het vereiste van het redelijk advertentietarief. Het bedrag van €1,00 is een redelijk advertentietarief te noemen, zeker als dit wordt vergeleken met campagnes via Google Adwords.

Voor dit tarief krijgt u alle mogelijkheden om uw profiel zo volledig mogelijk aan te kleden en om uzelf professioneel te tonen op het internet. Daarnaast bieden wij u al het gemak om afspraken te maken met nieuwe cliënten. Overigens breiden wij dagelijks de functionaliteit uit voor de beste beleving.

Advocaten: Gedragsregel 2 lid 2 Orde van Advocaten

Het is advocaten niet toegestaan om een beloning of provisie toe te kennen voor opdrachten of leads op grond van gedragsregel 2 lid 2. Echter, het is vanzelfsprekend wel toegestaan om te adverteren als een redelijk advertentietarief wordt gerekend en de vrijheid en onafhankelijkheid van advocaten niet in het gedrang komt, zo stelt de Orde van Advocaten in november 2015. LegalSpot rekent een redelijk advertentietarief per succesvolle advertentiecampagne dat in lijn ligt met reeds geaccepteerde advertentiekanalen als Google Adwords. Tevens zal hierdoor de vrijheid en onafhankelijkheid van advocaten niet in het geding komen. Wij werken dan ook volledig in lijn met de visie van de Orde van Advocaten zoals die in november 2015 meer dan eens kenbaar is gemaakt.

Geen abonnement, dus direct opzegbaar!

Een abonnement is niet de manier om samen te werken. Wij willen namelijk, net als u, alleen betaald krijgen voor iets dat we leveren. Wel zo eerlijk. Daarom betalen onze adviseurs enkel een redelijk advertentietarief voor een succesvolle campagne. Een advertentiecampagne is succesvol als u de gegevens van de cliënt en een omschrijving van de situatie waarbij advies of hulp gewenst is via ons ontvangt.

Wij merken dat adviseurs die een compleet profiel hebben en open zijn over hun tarieven veel meer opdrachten krijgen dan adviseurs die geen tarieven vermelden. Hanteert u bijvoorbeeld een vast tarief voor het opstellen van overeenkomsten? Vermeld dit en het vergroot automatisch uw exposure.

Wat wij u bieden:

Hieronder ziet u overzichtelijk wat u krijgt bij LegalSpot voor ons advertentietarief. Overigens komen hier elke dag aantrekkelijke opties bij.
Uniek profiel U krijgt een uniek profiel met uw eigen foto en uw specialisaties. Vul uw vaste tarieven in en uw uurtarieven. De potentiële cliënt kiest uiteindelijk voor u door uw aantrekkelijke profiel, ervaring en tarieven.
Redelijk advertentietarief LegalSpot vraagt een redelijk advertentietarief. Een advertentiecampagne bij LegalSpot is succesvol als een adviseur via het platform van LegalSpot naam, email adres, telefoonnummer en omschrijving van de situatie waarbij juridisch of fiscaal advies nodig is ontvangt. Mede doordat wij geen leadvergoeding vragen maar afrekenen middels een redelijk advertentietarief na succesvolle campagnes kunnen ook advocaten gebruik maken van ons platform. Wezenlijk verschilt adverteren bij LegalSpot niet van een succesvolle advertentiecampagne bij de geaccepteerde kanalen als Google Adwords. Echter, LegalSpot biedt u als adviseur veel meer mogelijkheden en meer belangrijke informatie van cliënten. Advocaten mogen geen vergoeding betalen voor opdrachten of leads tenzij een redelijk advertentietarief wordt gerekend en de onafhankelijkheid en vrijheid van advocaten niet in het geding komt. LegalSpot kan zich hierin goed vinden en houdt zich dan ook aan het redelijke advertentietarief en waarborgt dat de vrijheid en onafhankelijkheid van advocaten niet in het geding komt. Daarom betalen advocaten € 1,= per click op hun profielpagina. Wij rekenen dus geen lead vergoeding en daarom vallen we met ons Cost per Click-systeem onder punt drie van toelaatbare initiatieven, aldus de Orde van Advocaten. Gemiddeld leveren 25 bezoekers een aanvraag op.
Reageren? U ontvangt bij een succesvolle advertentiecampagne altijd een email adres en telefoonnummer. Dat wij dit beide eisen maakt ons systeem het meest aantrekkelijk. Een succesvolle campagne wordt altijd afgesloten met telefoonnummer van de client. Dit is namelijk vele malen serieuzer dan zonder telefoonnummer. Wij raden onze adviseurs dan ook aan om altijd even te bellen met de potentiële cliënt. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons online platform om te reageren op vragen die u krijgt.
Reviews Wij beoordelen u niet. Zeker niet aan de hand van de volledigheid van uw profiel. Dat zou niet eerlijk zijn. Alleen uw echte cliënten beoordelen u met een review. En maakt u zich geen zorgen, enkel cliënten die u echt heeft kunnen bijstaan kunnen een recensie schrijven. Dus kunt u een client niet bijstaan? Helemaal niet erg, dit zal geen negatieve invloed hebben op uw status als adviseur bij LegalSpot.


Maak nu uw profiel aan en geniet snel van meer opdrachten en nieuwe cliënten!


Registreer nu!

Nieuwe klanten werven als advocaat, advocatenkantoor, jurist, fiscalist of mediator? Of wilt u weten hoe u als accountant nieuwe cliënten kunt trekken en binden? Wellicht heeft u een administratiekantoor en wilt u nieuwe klanten vinden! LegalSpot is het platform dat perfect is ingericht om nieuwe cliënten te bereiken op juridisch, fiscaal en financieel gebied. Het is dé manier hoe u nieuwe klanten bereiken en aantrekken kunt!

Nieuwe cliënten binden en behouden

Nieuwe klanten aan uw kantoor binden is met LegalSpot makkelijker dan u denkt. Nieuwe cliënten die binnenkomen via LegalSpot kunt u eenvoudig behouden omdat u direct beschikt over gegevens als naam, email adres en telefoonnummer. Nieuwe klanten aanboren via LegalSpot werkt zowel Business to Business (B2B) als voor het bereiken van particulieren. Dit komt omdat onze website duidelijk is ingericht.

Uitstekende zoekmachine positionering en dus prominent aanwezig op internet

Door middel van onze uitstekende kennis van HTML en het plaatsen de beste content en links zijn wij uitermate goed vindbaar via zoekmachines. Door het plaatsen van adviezen en blogs op onze site en eventueel onze link op uw website en sociale media draagt u bij aan een nog betere positie doormiddel van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Daarnaast zorgen wij ook voor de SEA, ofwel online advertenties bij zoekmachines. Door zowel SEO als SEA te gebruiken en dit handig te combineren realiseren wij optimale vindbaarheid op internet en een goede aanwas van nieuwe cliënten voor uw kantoor.

Duidelijk, overzichtelijk en persoonlijk

Zodra u zich heeft aangemeld krijgt u de mogelijkheid om uw profiel compleet te maken. U kunt uw vakgebieden en ervaring aangeven, net als de vaste prijzen die u hanteert per uur en voor bepaalde oplossingen. Uiteraard is het ook goed om eventuele extra kantoorkosten aan te geven. Zo bent u duidelijk naar uw nieuwe cliënten over de te verwachten kosten en krijgt u betere beoordelingen. Mocht u graag een professionele foto wensen voor uw profiel, dan kunt u dit ook aangeven bij ons.

Schrijf adviezen, word nog beter gevonden

Vergroot het bereik van uw profiel en help Legalspot.nl te groeien door uw juridische adviezen te publiceren op LegalSpot.nl.

Dergelijke adviezen en blogs worden steeds populairder en trekken veel gerichte en geïnteresseerde bezoekers die met een juridisch vraagstuk zitten naar uw profiel. Op LegalSpot.nl kan tevens naar deze adviezen en blogs worden gezocht. Daarnaast wordt deze informatie door Google bijzonder goed gepositioneerd.

Via LegalSpot.nl maakt u zo kennis met cliënten die zich graag voor lange tijd aan u willen binden.

U kunt uw account op ieder moment opzeggen

Wij leveren u de allerbeste service om u aan meer cliënten te helpen. Alles op het gebied van marketing en zoekfuncties op de site zelf zijn ingesteld om u zo goed mogelijk aan cliënten te helpen die bij u passen.

Mocht u vragen of klachten hebben, dan kunt u altijd contact opnemen via 088 – 242 83 69 of info@legalspot.nl. Mocht u tevreden zijn, deelt u dit dan zoveel mogelijk met anderen op sociale media en daarbuiten.

Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het professioneel en doeltreffend aankleden van uw profiel

Wij zijn altijd voor u bereikbaar. Per chat en telefoon zijn wij bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 21.00 uur op 088 – 242 83 69 en legalspot.nl.

Per email zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Tijdens de aangegeven tijden op werkdagen zal u altijd direct een reactie krijgen, daarbuiten reageren we altijd binnen 24 uur. Zo zullen wij u altijd van dienst zijn zodat u optimaal voordeel kunt behalen uit uw lidmaatschap.

Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het professioneel en doeltreffend aankleden van uw profiel

De mate waarin uw profiel compleet is draagt bij aan de beoordeling. Is uw profiel helemaal compleet dan zal u een betere score krijgen. Als u uw account heeft aangemaakt zullen we u altijd helpen om uw profiel helemaal volledig en naar uw wens in te vullen. Mocht u op een later tijdstip een en ander willen wijzigen, dan helpen wij u hier uiteraard ook zonder extra kosten bij.

Daarnaast kunnen cliënten die u heeft bijgestaan u beoordelen. Deze beoordelingen zullen met u kort worden besproken als deze lager zijn dan de maximale score. U kunt dan altijd aangeven of u zich kunt vinden in de beoordeling of niet. Zo komen er niet ongewenst slechte beoordelingen op onze website.

Maak nu hier uw profiel aan!

Registreer nu!