Ik zoek een:

Accountant zoeken

Accountant zoeken

Wilt u een accountant zoeken, maar weet u niet hoe u het beste kunt vergelijken? Een accountant is iemand die bedrijven helpt bij het opstellen van de jaarrekeningen en het doen van de administratie. Een accountant is meer dan een gediplomeerd boekhouder.

Accountant zoeken en kosten van accountants en accountantsverklaringen vergelijken? Dat doet u hier om eenvoudig te besparen en toch de beste accountants in te kunnen schakelen.

Accountants kunnen uw jaarrekeningen opstellen, maar zijn gespecialiseerd in het jaarrekening controleren en administratie en mogen, in tegenstelling tot uw boekhouder, een accountantsverklaring afgeven. 

Wilt u een accountant zoeken in uw eigen stad? Kijk dan vast hieronder. We hebben hier alvast accountants uit de grote steden op een rij gezet:

Accountant Amsterdam

Accountant Rotterdam

Accountant Den Haag

Accountant Utrecht

Accountant Haarlem 

De accountantsverklaring van een accountant (AA of RA) is een belangrijk overzicht van de financiële situatie van uw organisatie. Onze register accountants zijn ook gespecialiseerd in concerns en corporate clients. Ook grote bedrijven kunnen bij ons dus een accountant zoeken.

Naast de accountantsverklaring opstellen kan uw accountant u ook adviseren over te volgen strategieën of mogelijkheden met betrekking tot uw financiële plan.

Kosten accountantsverklaring

Kosten voor een accountant verschillen. Uiteraard verschillen de accountantskosten als het een groot bedrijf (corporate) betreft of als u zelfstandige bent, een holding heeft, een Besloten Vennootschap of dat u een accountant voor Midden- en Kleinbedrijf (MKB) nodig heeft.

Vraag onze accountants welke kosten zij hanteren om u te kunnen helpen door rechts van dit artikel op hun naam te klikken en direct gratis een vraag te stellen.

Voor kleinere bedrijven, zoals het midden- en kleinbedrijf (MKB), kan een boekhouder u overigens ook helpen. Een boekhouder kan echter geen accountantsverklaring afgeven.

De boekhouder stelt uw jaarrekeningen op. De boekhouder doet voor een deel uw administratie of helpt u bij het correct voeren van uw administratie.

Uurtarief accountant

Het uurtarief van een accountant begint bij 100 euro, maar het kan ook meer zijn. Onze accountants zijn transparant in de kosten en het uurtarief. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Overigens lijkt het uurtarief voor accountants in de toekomst te gaan verdwijnen. Steeds meer accountants hanteren een fixed fee. Deze fixed fee is een vast prijs voor een opdracht of oplossing.

Naast een uurtarief of fixed fee bieden steeds meer accountants een maand- of jaarabonnement op hun diensten aan. 

De kosten van een accountant verschillen dus. Zo kunnen kosten per uur, per werknemer, per maand of per controle worden berekend. Als u enkel wettelijk verplicht bent om een jaarrekening op te stellen, dan kan dat vaak al vanaf ongeveer 500 euro tot ongeveer 1000 euro als u starter of ZZP’er bent. Als uw organisatie groter is omdat u een Midden- en Kleinbedrijf (MKB) runt dan kunnen de kosten voor boekhouding ongeveer 1500 en 2000 euro zijn. Bij grote ondernemingen of corporates is dit een veelvoud hiervan.

Accountants die u kunt vinden op LegalSpot.nl zijn open over hun uurtarieven en u kunt ze altijd eerst uw vraag voorleggen zodat u samen kunt bekijken hoe, of en voor welk tarief u geholpen kunt worden.

Hoe kun je een goedkope accountant zoeken?

Goedkope accountant zoeken? Vaak weet u niet of u een boekhouder of accountant nodig heeft en wat de kosten van een boekhouder of accountant zijn.

Bent u starter of heeft u al langere tijd een bedrijf? Het is altijd verstandig om samen met een accountant of boekhouder te bepalen hoe u uw administratie het beste kunt inrichten.

Dit zorgt voor orde, maar beperkt bijvoorbeeld ook het risico dat u persoonlijk aansprakelijk bent door een “schoenendoosadministratie” als de zaken niet zo lopen als gedacht en u failliet gaat.

IFRS accountant

Accountants gespecialiseerd in IFRS zijn aangesloten bij LegalSpot. U kunt ze online vrijblijvend een vraag stellen door rechts van dit stuk te kijken. zo kunt u snel en goedkoop een IFRS accountant inschakelen.

Een IFRS accountant zoeken en inhuren was nog nooit zo eenvoudig.

IFRS is de standaard voor de boekhouding en het opstellen van jaarrekeningen en overzichten welke zijn bedoeld om aandeelhouders en belanghebbenden een beeld te geven van de afgelopen periode of het afgelopen jaar binnen de organisatie.

Steeds meer organisaties gebruiken de International Financial Reporting Standards (IFRS) en International Acocunting Standards (IAS).

Deze standaarden geven de IFRS accountant een soort leidraad hoe zij te werk moeten gaan. Ook een IFRS accountant zoeken is dus heel eenvoudig.

IFRS normen

De IFRS normen zorgen ervoor dat bedrijven in dezelfde sector of met dezelfde doelen beter met elkaar kunnen worden vergeleken. Bent u van plan om geld te investeren in een onderneming? Dan is het fijn om te weten dat het bedrijf volgens de IFRS normen is doorgelicht.

IFRS accounting

Dankzij deze IFRS controle krijgt u een betrouwbaar beeld van een organisatie en de financiële situatie van een bedrijf. Door de financiële informatie die onderzocht en uitgewerkt wordt volgens de IFRS normen en IFRS accounting kunt u beter weten waar u aan toe bent.

Uw IFRS accountant zal werken volgens de internationale standaarden, zodat heel nauwkeurig de IFRS controle plaatsvindt.

Zoals hierboven al vermeld. Wilt u de juiste accountant zoeken en vinden die u en uw bedrijf van helpen? Hieronder staan accountants in de grote steden, maar zij werken ook in de regio om de grote steden heen.

Accountant Amsterdam

Accountant Rotterdam

Accountant Den Haag

Accountant Utrecht

Accountant Haarlem

 

Lees verder...