Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Accountant-administratie consulent (AA)

AA of accountant administratie consulent nodig omdat dit wettelijk verplicht is bij uw organisatie? Bij LegalSpot kunt u uw AA of accountant-administratie consulent zoeken. Actief betrokken accountants stellen zich hier aan u voor.

Stel de AA of accountant-administratie consulent van uw keuze vrijblijvend uw vraag om te kijken hoe zij u kunnen helpen.

AA accountant afkorting

AA staat voor accountant-administratie consulent. U heeft een accountant-administratie consulent, afkorting AA, nodig als uw bedrijf of organisatie Midden- of Kleinbedrijf (MKB) is. Of uw bedrijf of organisatie onder het MKB valt is afhankelijk van het aantal werknemers, maar ook van het balanstotaal of de omzet.

AA accountant nodig

Heeft een bedrijf minder dan 250 werknemers? Dan valt het over het algemeen onder het MKB en heeft u een AA, ofwel accountant-administratie consulent nodig.

AA accountant register

Alle AA accountants die zijn aangesloten bij LegalSpot staan ingeschreven in het accountantsregister.

Het is logisch dat de AA accountants aangesloten zijn bij het accountantsregister, want het is een beschermd beroep. Iemand mag zich geen AA noemen als hij niet de opleiding tot AA met succes heeft voltooid.

Accountant-administratie consulent (AA) zoeken

Stel de AA of accountant-administratie consulent van uw keuze vrijblijvend uw vraag om te kijken hoe zij u kunnen helpen op www.LegalSpot.nl

Lees verder...