Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Advocaat bankrecht

Advocaat bankrecht

Een advocaat bankrecht bedrijven en ondernemers omtrent geschillen bij financiële producten of diensten. Hierbij kunt u denken aan een geschil met uw vermogensbeheer over hypotheken, investeren en beleggen. Maar ook over pandrecht, kredieten en bij schending van de zorgplicht door banken.

Of dit nu voorkomt in uw privésituatie omdat u als vermogend particulier investeringen heeft gedaan die op onjuiste wijze aan u zijn voorgelegd door uw financieel adviseur of vermogensbeheerder of dat uw bedrijf een geschil heeft op het gebied van zekerheden zoals pandrechten en hypotheken.

Bij pandrechten kunt u denken aan leasemaatschappijen met een pandrecht of borg.

Wat is bankrecht?

Bankrecht is het recht dat toeziet op alle financiële regels en wetten om op die manier een kader te schetsen waarbinnen financiële transacties en zekerheden zoals pandrecht of hypotheken vallen.

Wat doen advocaten bankrecht?

Een bankrecht advocaat staat bedrijven en particulieren bij, zowel in de aanval als in de verdediging. Heeft uw bedrijf contracten met leasemaatschappijen, maar is er onenigheid ontstaan of heeft u een pandrecht en wilt u dit uitwinnen? Advocaten bankrecht kunnen u adviseren wat het beste traject is en hoe u een procedure juridisch juist kunt inleiden om uw kans op succes te vergroten.

Wat zijn de kosten van een advocaat gespecialiseerd in bankrecht?

Elke zaak is anders. Dat snapt u net zo goed als wij. Maar toch wilt u graag vooraf weten wat een advocaat bankrecht kost. De kosten van advocaten gespecialiseerd in bankrecht variëren van 100 tot 250 euro per uur. Hierbij is het afhankelijk van het type zaak het betreft en welke advocaat u kiest. Elke advocaat hanteert namelijk andere tarieven, maar gelukkig zijn al onze advocaten bankrecht open over de kosten en kunt u altijd vooraf bespreken wat de kosten zijn en voor welk tarief de advocaat u kan bijstaan. Uiteraard zijn vaste tarieven hierbij bespreekbaar. En weet u toch nog niet precies of u een van onze advocaten bankrecht wilt inschakelen?

4 tips bij inschakelen van een advocaat bankrecht

Daarom geven wij u graag vier tips waar u op moet letten als u een advocaat bankrecht wilt inschakelen:

  1. Bent u particulier of bedrijf? Sommige advocaten helpen enkel particulieren, anderen helpen juist liever bedrijven
  2. Bepaal of u een advocaat in uw eigen regio wilt
  3. Bepaal het maximale bedrag dat u wilt uitgeven
  4. Kies een advocaat bankrecht uit de getoonde profielen

En komt u er onverhoopt toch niet uit? Dan is het goed te weten dat onze klantenservice wordt bemand door universitair opgeleide juristen die exact weten welke advocaat bankrecht het beste kan helpen bij uw specifieke zaak.

Lees verder...