Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Advocaat beslagrecht

Advocaat beslagrecht

Een advocaat beslagrecht biedt hulp bij beslaglegging of als bij u beslag gelegd is en heeft u ervaren advocaten gespecialiseerd in beslagrecht of executierecht nodig, dan bent u hier op de goede plek. In ons overzicht vindt u enkel de beste advocaten beslagrecht in uw omgeving met de meeste ervaring. In dit artikel geven we kort antwoord op de vragen wat beslagrecht en executierecht is, maar ook welke termijnen voor beslag en gedwongen verkoop gelden binnen het beslagrecht in Nederland. Zo kunt u eenvoudig zelf bepalen of een van onze advocaten beslagrecht of executierecht nodig is.

Dit betekent overigens niet dat de kosten van een advocaat beslagrecht hoog zijn. De meeste van onze advocaten zijn open in de kosten die zij rekenen. Daarnaast kunt u altijd eerst de kosten en mogelijkheden bespreken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zoek en vind uw advocaat beslagrecht. Wij zitten door heel Nederland en alle grote steden zoals: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg.

Wat is beslagrecht?

Beslagrecht is het onderdeel van het procesrecht dat de mogelijkheid biedt om iemand de beschikking over iets te ontnemen of dit in te perken. Is een executoriale titel voor handen en wordt beslag gelegd met deze titel, dan praat men over executierecht. Het executierecht staat dus niet op zichzelf, maar is onderdeel van het beslagrecht en biedt de mogelijkheid om beslag te leggen nadat de executoriale titel is verkregen.

Wat moet u weten over beslagrecht in Nederland?

Zoals hierboven reeds is beschreven is beslagrecht een onderdeel van het procesrecht. Zodra er middels executierecht bijvoorbeeld een vonnis van de rechter een executoriale titel is kan beslag worden gelegd en over worden gegaan tot gedwongen verkoop of executieverkoop.

Parate executie

Overigens is niet altijd een executoriale titel nodig om over te kunnen gaan tot verkoop. Pandhouders en hypotheekhouders kunnen zonder executoriale titel overgaan tot executieverkoop. In dergelijke gevallen is sprake van parate executie.

Termijnen beslagrecht

Uiteraard gelden termijnen voordat binnen het beslagrecht kan worden overgegaan tot verkoop. Zo kunnen goederen niet binnen een termijn van vier weken worden verkocht te rekenen van de dag van de betekening aan de geëxecuteerde van het proces-verbaal. Overigens kan deze termijn worden verkort als de partijen hierover overeenstemming bereiken of als de rechter bepaalt dat de termijnen verkort mogen worden.

Advocatenkantoor beslagrecht

Wij maken het online zoeken naar goede advocatenkantoren en advocaten beslagrecht zo eenvoudig mogelijk en daarom bieden wij u het voordeel dat het eerste contact online begint. Bijvoorbeeld als u hulp nodig heeft van een advocaat gespecialiseerd in beslaglegging.

Zo houden wij vaste kosten, zoals kantoorkosten, lager dan concurrenten en bent u zeker dat u betaalbare beslagrecht advocaten vinden. Wij zitten door heel Nederland en alle grote steden zoals: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg.

Heeft u toch nog vragen? Bijvoorbeeld wie de beste beslagrecht advocaat is of wie de goedkoopste advocaten zijn. Dan zit onze gratis klantenservice altijd voor u klaar. U kunt bellen tussen 08.00 en 20.00  op maandag tot en met donderdag. Op vrijdag kan dit tot 17.00. Voor spoedgevallen zijn wij overigens altijd bereikbaar.

Hulp van een advocaat beslagrecht

Direct contact met onze advocaat gespecialiseerd in beslagrecht? Zelfs in het weekend kunt u online in contact komen met onze advocaten executierecht en beslagrecht.

De advocaten beslagrecht van LegalSpot bieden u het beste advies voor ieder moment, en dat voor een goedkoop tarief.

Lees verder...