Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Wat is bomenrecht?

Bomenrecht is een rechtsgebied dat alle zaken over bomen behelst. Niet alleen op gebied van burenrecht. Bij overlast door bomen bijvoorbeeld. Ook als u een kapvergunning wilt aanvragen of als een kapvergunning geweigerd is en uw projectontwikkeling in de weg staat of vertraagt.

Wanneer kan ik een advocaat bomenrecht inschakelen?

Een advocaat bomenrecht kan u bijstaan als u last heeft van bomen. Op welke manier dan ook. Bomenrecht staat voor het geheel aan schade door bomen, overlast door bomen en kapvergunningen of verplaatsen van bomen. De absolute specialisten op dit vakgebied zijn bij ons aangesloten en kunt u op deze pagina vinden, maar ook op de website over bomenrecht.

Wat kost een advocaat bomenrecht?

Een advocaat bomenrecht kost hetzelfde als een gewone advocaat burenrecht of advocaat bestuursrecht. Voordeel van LegalSpot is dat u altijd vrijblijvend de tarieven kunt bespreken. Zo kunt u kiezen voor een uurtarief, maar is het ook mogelijk om de advocaten bomenrecht een vast tarief per oplossing af te spreken.

Met een vast tarief lopen de kosten van een advocaat bomenrecht niet uit de hand en weet u altijd waar u aan toe bent. Vraag het eens aan onze advocaten bomenrecht. Wij zijn altijd helder in de kosten dus komen graag met u in contact als u een boom kappen wilt, schade heeft door bomen of als een kapvergunning is geweigerd en u toch echt de projectontwikkeling wilt doorzetten.

Lees verder...