Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Economisch strafrecht

Economisch strafrecht is het waar u mee te maken krijgt als u of uw bedrijf wordt verdacht van het overtreden van de Wet op de Economische Delicten (WED). Voorkom bestuurlijke en strafrechtelijke boetes met een advocaat economisch strafrecht. Onze advocaten economisch strafrecht en financieel economisch strafrecht zijn gespecialiseerd in het voorkomen van boetes door jaren ervaring met economisch recht. rechtsgebied waarbij onze advocaten u uitstekend kunnen adviseren en bijstaan als dat nodig mocht zijn. Krijgt u te maken met economisch strafrecht? Dan wordt u verdacht van het overtreden van de Wet op de Economische Delicten.

Een advocaat economisch strafrecht vindt u bij ons in onderstaande plaatsen:

Voorbeeld economisch delict

Er is veel overlap tussen fiscaal strafrecht en economisch strafrecht. Toch scheiden wij duidelijk het fiscale strafrecht van het economische strafrecht en vervolging vanwege een economisch delict of verdenking van economische delicten. Dit doen wij om u het beste fiscale en het beste financiele advies te bieden. Overigens kunnen onze advocaten fiscaal strafrecht en economisch strafrecht u in beide gevallen uitstekend adviseren.

Een voorbeeld van een economisch delict is bijvoorbeeld fraude of witwassen. Onder economische delicten, overtreding van de Wet op de Economische Delicten, vallen ook zaken als faillissementsfraude en valsheid in geschrifte.

Economisch strafrecht en bestuurlijke boete? Er is onderscheid. Dit is medio jaren negentig ontstaan om het strafrechtelijke systeem te ontlasten. Daardoor kwamen binnen het bestuursrecht meer mogelijkheden om handhavend op te treden en boetes op te leggen*. Krijgt u te maken met een bestuurlijke boete? Kijk dan eens bij onze advocaten bestuursrecht. Krijgt u te maken met economisch strafrecht? Bijvoorbeeld bij faillissement en paulianeus handelen en ook als u buiten faillissement rekening dreigt te moeten houden met bestuurdersaansprakelijkheid of al met bestuurdersaansprakelijkheid wordt geconfronteerd. Bij dergelijke zaken, witwassen en verdenking van witwassen, beschuldiging van faillissementsfraude, valsheid in geschrifte, fraude. Onze advocaten economisch strafrecht kunnen u bijstaan.

Advocaat economisch strafrecht

Om te bekijken waarvan u wordt verdacht en of u een advocaat economisch strafrecht nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze advocaten economisch strafrecht.

Een advocaat economisch strafrecht vindt u bij ons in onderstaande steden:

 

* Bron: Master thesis, Boetehoogten in het recht, pagina 10

Lees verder...