Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Advocaat faillissementsrecht

Advocaat faillissementsrecht

Advocaat faillissementsrecht? Als u ervaren advocaten gespecialiseerd in faillissementsrecht nodig heeft, dan bent u hier op de beste plek. In ons overzicht vindt u enkel de beste advocaten faillissementsrecht in uw omgeving met de meeste ervaring.

Zakelijk advies bij faillissement? Onze advocaten insolventierecht staan voor u klaar:

 • Schulden vennootschap
 • Surseance van betaling aanvragen en aanvraag uitstel van betaling
 • Faillissementsaanvraag
 • Doorstart na faillissement
 • Bestuurdersaansprakelijkheid
 • Insolventie advocaat

Kosten advocaat faillissementsrecht

Dit betekent overigens niet dat de kosten van een advocaat faillissementsrecht hoog zijn. De meeste van onze advocaten zijn open in de kosten die zij rekenen. Daarnaast kunt u altijd eerst de kosten en mogelijkheden bespreken in een gratis eerste gesprek. Zoek en vind uw advocaat faillissementsrecht. Kies zelf uw advocaat die u heeft gezocht, de keuze is aan u.

En mocht u toch hulp nodig hebben bij het vinden van een goedkope advocaat faillissementsrecht  of een ervaren advocaat faillissementsrecht die toch goedkoop werkt? Wij zijn eigenlijk altijd bereikbaar.

Onze advocaten kunnen u helpen bij verscheidene insolventiezaken. Kijk hieronder voor een kleine selectie van advies bij zakelijk faillissement:

 • Schulden vennootschap
 • Surseance van betaling aanvragen en aanvraag uitstel van betaling
 • Faillissementsaanvraag
 • Doorstart na faillissement
 • Bestuurdersaansprakelijkheid
 • Insolventie advocaat

Schulden vennootschap

Heeft uw vennootschap schulden? Weet u niet hoe uw vennootschap nog uit de schulden komt? Of heeft een andere vennootschap schulden bij u waardoor u moeite heeft om andere schuldeisers te betalen?

Een advocaat faillissementsrecht inschakelen lijkt dan misschien een kostbare optie, maar vaak zijn de kosten in werkelijkheid niet zo hoog.

Als u iemand anders of een ander bedrijf failliet wilt laten verklaren, dan kunnen onze insolventie advocaten u hier goed bij helpen.

En heeft uw eigen vennootschap schulden? Bekijk dan of een van onze advocaten faillissementsrecht  kan helpen bij voorkomen van faillissement, een doorstart maken of een surseance van betaling aanvragen.

Surseance van betaling aanvragen en aanvraag uitstel van betaling

Surseance van betaling aanvragen kan helpen om te voorkomen dat schulden van uw vennootschap of bedrijf ervoor zorgen dat uw bedrijf failliet gaat. Uitstel van betaling moet u verplicht aanvragen met een advocaat faillissementsrecht. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en de aanvraag voor surseance van betaling.

Faillissementsaanvraag

De Faillissementswet legt het faillissement uit en geeft aan wat hierbij komt kijken. Is uw faillissement aangevraagd door een schuldeiser? Mogelijk is dit nog af te wenden door in overleg te treden. En wilt u zelf faillissement voor uw bedrijf aanvragen? Dan kan dat via onze advocaten insolventierecht. Een advocaat inschakelen is hierbij immers verplicht.

Uiteraard is het hierbij ook belangrijk om te kijken naar eventuele bestuurdersaansprakelijkheid. Het kan namelijk zo zijn dat u als bestuurder aansprakelijk wordt gesteld als uw bedrijf failliet gaat of als u kiest voor liquidatie. Blijkt namelijk dat uw bedrijf onterecht is geliquideerd en schuldeisers hierdoor berooid achterblijven? Dan bent u mogelijk aansprakelijk. Hierover meer bij het kopje bestuurdersaansprakelijkheid.

Wilt u uw bedrijf liquideren of een faillissementsaanvraag doen? Onze advocaten faillissementsrecht  helpen u direct.

Overigens bespreken wij graag de mogelijkheid van een zachtere landing, zijnde de doorstart na faillissement.

Doorstart na faillissement

Doorstart na faillissement? Bent u geïnteresseerd om een bedrijf te kopen en een doorstart te realiseren? Denkt u er dan eens na om een bedrijf te kopen uit faillissement of van een curator.

Op die manier kunt u vaak voordelig een bedrijf kopen of overnemen.

Bestuurdersaansprakelijkheid

Zoals hierboven besproken, is bestuurdersaansprakelijkheid mogelijk bij faillissement. Heeft u een schoenendoosadministratie gevoerd? Oftewel, een zooitje gemaakt van uw administratie en boekhouding? Dan kan het zijn dat u persoonlijk aansprakelijk wordt gesteld of bestuurders hoofdelijk aansprakelijk zijn na faillissement. Dit heeft bestuurdersaansprakelijkheid.

Bestuurdersaansprakelijkheid kan ontstaan bij benadeling van de schuldeiser. Maar bestuurdersaansprakelijkheid via onrechtmatige daad is ook goed mogelijk.

Het arrest ComSystems - HR 11 september 2009, RvdW 2009, 995 - geeft een goede inkijk in bestuurdersaansprakelijkheid en doorbraak van aansprakelijkheid.

Insolventie advocaat

Kortom, insolventie advocaat  of anders gezegd, advocaten faillissementsrecht  gezocht omdat uw vennootschap schulden heeft, u een faillissementsaanvraag wilt doen voor uw bedrijf of dat van een ander bedrijf dat zijn rekeningen aan u niet betaald?

Of heeft u advies nodig bij surseance van betaling aanvragen, turboliquidatie, bestuurdersaansprakelijkheid of doorstart na faillissement? Vind hier online de beste en meest ervaren advocaat faillissementsrecht.

Lees verder...