Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Advocaat gezondheidsrecht Den Haag

Advocaat gezondheidsrecht in Den Haag nodig? In dit artikel gaan we kort in op de vraag wanneer een advocaat gezondheidsrecht in Den Haag nodig is en wanneer het zin heeft om een advocaat gezondheidsrecht in te schakelen.

Wat is gezondheidsrecht?

Gezondheidsrecht is een heel specifiek rechtsgebied. Maar het is geen niche, het gezondheidsrecht strekt zich namelijk uit over meerdere andere rechtsgebieden en daarom moeten advocaten gezondheidsrecht een brede kennis vergaren. Zo ziet het toe op aansprakelijkheid, maar heeft het ook te maken met het strafrecht en wat uw rechten in de zorg zijn

Wanneer is een advocaat gespecialiseerd in gezondheidsrecht nodig?

Advocaten gespecialiseerd in gezondheidsrecht houden zich bezig met rechten en plichten die patiënten en zorgverleners hebben. Dit kan over de arts of tandarts gaan, maar ook over de zorgverzekering en de dekking van een verzekering. Meer dan eens komt het namelijk voor dat hoge kosten voor de zorg in het buitenland worden gemaakt, maar dat de verzekering de toestemming weigert om een behandeling te laten uitvoeren of de kosten niet dekt. Een geschil met een zorgverzekeraar is een goede reden om een advocaat gezondheidsrecht in Den Haag in te schakelen.

Uiteraard staan wij ook zorgverleners bij, bijvoorbeeld met betrekking tot de BIG-registratie of als u aansprakelijk wordt gesteld of te maken krijgt met medisch strafrecht. Wij helpen hierbij artsen, verpleegkundigen, tandartsen of ambulance personeel. Eigenlijk iedereen die werkzaam is in de zorg kan bij een van onze advocaten gezondheidsrecht in Den Haag terecht.

Wat zijn de kosten van een advocaat gezondheidsrecht?

Elke zaak is anders. Dat snappen wij als geen ander. Daarom bespreken wij altijd graag vooraf uw situatie en kunnen we aan de hand daarvan een schatting van de kosten maken.

Omdat wij helder en open zijn over onze uurtarieven of vaste kosten staat u bij onze advocaten gezondheidsrecht nooit voor onaangename verrassingen door hoge kost.

Internationaal gezondheidsrecht

Internationaal gezondheidsrecht vormt een verbinding tussen Nederlands recht en Europees en internationaal gezondheidsrecht. Dit komt omdat het internationale en Europese gezondheidsrecht bepalend is voor ons gezondheidsrecht in eigen land.

Advocaten gespecialiseerd in gezondheidsrecht in Den Haag

Zo als u heeft kunnen lezen staan onze advocaten gezondheidsrecht in Den Haag patiënten, zorgverleners en zorgverzekeraars bij. Hierbij zullen wij er altijd op letten dat geen conflicterende belangen ontstaan. Op die manier zijn onze advocaten gezondheidsrecht in Den Haag al jarenlang beeldbepalend binnen het gezondheidsrecht en kunt u er op rekenen dat u een goede advocaat heeft tegen redelijke kosten.

Lees verder...