Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Merkenrecht advocaat Bilthoven

Advocaat merkenrecht Bilthoven? Als u ervaren advocaten gespecialiseerd in merkenrecht nodig heeft in Bilthoven, dan bent u hier op de beste plek. In dit artikel en ons overzicht vindt u enkel de beste advocaten merkenrecht in Bilthoven en omgeving met de meeste ervaring.

Merkenrecht advies? Onze merkenrecht advocaten staan voor u klaar:

 • Merkenrecht Benelux, Europa en internationaal merkenrecht
 • Merkenrecht inbreuk
 • Merkenrecht aanvragen en merkenrecht registratie
 • Merkenrecht klassen of merkenrecht classificatie
 • Merkenrecht: beschrijvend en bezwaar
 • Merkenrecht overdragen

Kosten advocaat merkenrecht Bilthoven

Dat wij werken met de beste en meest ervaren advocaten merkenrecht in Bilthoven en omgeving betekent overigens niet dat de kosten van een advocaat merkenrecht in Bilthoven hoog zijn. Onze advocaten zijn open in de kosten die zij rekenen. Daarnaast kunt u altijd eerst de kosten en mogelijkheden bespreken in een eerste gesprek.

Zoek en vind uw advocaat merkenrecht in Bilthoven. Kies zelf uw advocaat als u heeft gezocht, de keuze is aan u.

En mocht u toch hulp nodig hebben bij het vinden van een goedkope advocaat merkenrecht in Bilthoven of een de beste en meest ervaren advocaat merkenrecht in Bilthoven die toch goedkoop werkt? Wij zijn eigenlijk altijd bereikbaar.

Merkenrecht Benelux, Europa en internationaal merkenrecht

Een advocaat merkenrecht is er voor u om u advies te geven op het gebied van merkenrecht. Als er inbreuk is gepleegd op uw merkenrecht, maar ook als u uw merk wilt registreren. Onze advocaten merkenrecht zijn gespecialiseerd in merkenrecht in de Benelux, merkenrecht Europa en internationaal merkenrecht.

Door de jarenlange ervaring van onze advocaten merkenrecht in Bilthoven kunt u rekenen op de meest voordelige tarieven en de beste adviezen.

Merkenrecht inbreuk

Merkenrecht probeert ervoor te zorgen dat u uw merknaam of handelsnaam kunt beschermen tegen inbreuk. De overheid geeft een duidelijke korte uitleg over wat merkenrecht is.

Merkenrecht aanvragen en merkenrecht registratie

Merkenrecht aanvragen? Daar komt echt veel bij kijken. Bijvoorbeeld om te zorgen dat u de juiste klassen kiest. Om te voorkomen dat uw merk te beschrijvend wordt bevonden of om te voorkomen dat u tijdens het proces wordt dwars geboomd door partijen die uw aanvraag willen tegengaan. Erg genoeg gebeurt dit en wordt dit gedaan om anderen op kosten te jagen of om u diensten aan te smeren. Kies voor een volledige begeleiding van uw merkenrecht aanvraag met een van onze advocaten merkenrecht in Bilthoven en dergelijke zaken worden voorkomen of er wordt in ieder geval correct mee omgegaan zodat u niet onnodig kosten maakt.

En mocht er inderdaad een partij zijn die rechtmatig en serieus bezwaar maakt tegen uw aanvraag? Ook dan kunt u rekenen op de beste juridische hulp en begeleiding. Wij kijken dan samen met u hoe we ervoor kunnen zorgen dat uw merk toch aangevraagd kan worden.

Kosten registratie merknaam

Registratie van een merknaam brengt kosten met zich mee. Deze worden voor een groot deel bepaald door het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP). Wat de kosten voor merknaam registratie in de Benelux zijn, vindt u op de website van het BOIP en hieronder.

Wilt u uw merknaam registreren via een van onze merkenrecht advocaten in Bilthoven? Dan betaalt u voor drie klassen €240,= exclusief advocaatkosten.

Merkenrecht klassen of merkenrecht classificatie

Voor bovengenoemd tarief kunt u drie klassen kiezen. De merkenrecht classificatie is onderverdeeld in 45 klassen. Door middel van het kiezen van klassen via het classificatiesysteem kunt u aangeven waar uw product of dienstverlening op gericht is.

Merkenrecht: Is uw merk te beschrijvend bevonden en wilt u bezwaar maken?

Het kan voorkomen dat het BOIP bepaalt dat uw merk te beschrijvend is. Dit kan gebeuren als uw merk te goed aangeeft wat u biedt. Marketingadviseurs zouden blij zijn met beschrijvende namen, maar BOIP is dat niet. Wilt u bijvoorbeeld “groenteman online” vastleggen of “wijn kopen”, dan kunt u zich voorstellen dat uw merk zo goed de lading dekt, dat deze te beschrijvend wordt bevonden.

De merknaam beschrijft het merk, de dienst of het product te goed. Uw merkaanvraag wordt dan geweigerd omdat deze te beschrijvend is.

Is de aanvraag van uw merknaam geweigerd of is deze geweigerd omdat uw merknaam te beschrijvend is en bent u van mening dat uw merk niet te beschrijvend is of om andere redenen niet geweigerd dient te worden?

Onze advocaten gespecialiseerd in merkenrecht in Bilthoven helpen u graag direct. Kom hier online in contact en bespreek kosten en tarieven en laat onze advocaten merkenrecht in Bilthoven juridische hulp op het gebied van merkenrecht bieden.

Merkenrecht overdragen

Merkenrecht overdragen kan met behulp van een advocaat merkenrecht in Bilthoven. Merkenrecht overdragen is wel aan strikte voorwaarden gebonden. Zo kunt u merkenrecht enkel overdragen voor het gebied waar het beschermd is. Is uw merk Europees beschermd? Dan kunt u niet het merkenrecht overdragen voor de Benelux.

Denkt u bij overdracht van merkenrecht niet aan de regio, maar juist aan de gekozen klassen binnen de classificatie? Dan kunt u deze klasse of klassen van uw merk gerust overdragen.

Onze merkenrecht advocaat in Bilthoven helpt u graag zo goed en goedkoop mogelijk bij overdracht van merkenrecht.

Advocatenkantoor merkenrecht Bilthoven

Kortom, merkenrecht advocaat in Bilthoven of anders gezegd, advocaten intellectueel eigendom gespecialiseerd in handelsnaamrecht en merkenrecht in Bilthoven gezocht omdat u merkenrecht aanvragen wilt, denkt aan registratie van uw merk in Benelux, Europa of internationaal of juist uw merkenrecht overdragen wilt?

Onze advocaten merkenrecht in Bilthoven helpen u ook bij auteursrecht en inbreuk of misbruik van merkenrecht en auteursrecht.

De advocatenkantoren merkenrecht in Bilthoven kunnen u helpen bij verscheidene merkenrecht zaken en merkenrechtelijk advies. Kijk hieronder voor een kleine selectie van merkenrecht adviezen:

 • Merkenrecht Benelux, Europa en internationaal merkenrecht
 • Merkenrecht inbreuk
 • Merkenrecht aanvragen en merkenrecht registratie
 • Merkenrecht klassen of merkenrecht classificatie
 • Is uw merk te beschrijvend bevonden en wilt u bezwaar maken?
 • Merkenrecht overdragen

Vind hier eenvoudig online een goede en ervaren advocaat merkenrecht in Bilthoven.

Lees verder...