Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Niche advocatenkantoor

Niches binnen een advocatenkantoor zijn erg specifieke rechtsgebieden. Niches binnen de advocatuur vereisen extra aandacht en kennis van advocaten bij advocatenkantoren.

En misschien zijn het wel de kleinere rechtsgebieden, het zijn wel erg belangrijke rechtsgebieden. Omdat het vaak om details gaan, maar er wel grote zakelijke belangen mee zijn gemoeid. En met die zakelijke belangen gaan vaak ook grote bedragen gepaard.

Niches in de advocatuur

Kijkt u hieronder eens naar een selectie van niches die onze advocaten u aanbieden:

Arbitragerecht

Bomenrecht

Corporate niches

Handelsverkeersrecht

Internationaal recht

Luchtvaartrecht

Mededingingsrecht

Milieurecht

Sportrecht

Transportrecht

Heeft u een niche advocatenkantoor?

Heeft u een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in bepaalde niches? Of bent u een advocaat die een van bovenstaande niches of andere mooie kleinere rechtsgebieden als specialisme heeft? Maak dan een profiel aan en geniet van onze uitstekende positie binnen de niche markt in de advocatuur in Nederland en daarbuiten.

Corporate niches

Wij werken met de beste advocaten van Nederland. Zeker ook op corporate gebied. Onze ondernemingsrecht advocaten bieden corporates de beste ondersteuning bij zakelijke geschillen, internationale geschillen, Corporate Governance, fusies en overnames, reorganisaties en herstructureren.

Dus buiten bovenstaande niches bieden onze advocaten ondernemingsrecht u allerhande specialismen. Als u te maken krijgt met bestuurdersaansprakelijkheid bijvoorbeeld, maar ook als u uw bedrijf wilt verkopen of juist een ander bedrijf wilt kopen.

Lees verder...