Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Advocaat gespecialiseerd in verkeersrecht

U heeft een advocaat verkeersrecht nodig. Dit kan verschillende redenen hebben, maar vaak zijn het oprecht serieuze zaken als u in aanraking komt met verkeersstrafrecht. Daarom is het verstandig om eens te bekijken met een van onze advocaten verkeersstrafrecht wat zij voor u kunnen doen. Op deze pagina vindt u onze advocatenkantoren verkeersrecht. Legt u gerust online uw situatie voor aan een advocaat of advocatenkantoor verkeersrecht op deze pagina om te kijken hoe en tegen welke kosten zij u kunnen helpen.

Wellicht heeft u een ongeluk veroorzaakt waarbij iemand (zwaar) gewond is geraakt. Misschien is na het ongeluk dat u heeft veroorzaakt zelfs iemand overleden. Dan moet u wellicht terecht staan en is het fijn dat u verdedigd wordt door een goede advocaat verkeersrecht. U wilt echt wel alle verantwoordelijkheid op u nemen en terecht staan voor uw daden, maar u wilt ook voorkomen dat u onnodig of onterecht hard wordt gestraft. Zeker als er geen opzet in het spel was.

Verkeersstrafrecht advocaten

Naast het veroorzaken van een dodelijk ongeluk of een ongeluk met letsel, kunt u ook in aanraking komen met verkeersstrafrecht als u (veel) te hard heeft gereden of als u gepakt bent met drugs of alcohol op achter het stuur.

Heeft u met alcohol op achter het stuur gezeten of bent u aangehouden terwijl u veel te hard reed? Dan is de kans groot dat u voor langere tijd uw rijbewijs kwijt bent en niet "maar" voor tien dagen.

Verkeersstrafrecht advocaten kunnen u in dergelijke gevallen bijstaan. Daarnaast is in 2015 al aangekondigd dat veelplegers in het verkeer strenger worden aangepakt. De Rijksoverheid heeft een speciale lijst opgesteld die u kunt downloaden om te kijken of uw delict wordt aangemerkt als feiten waarop met betrekking tot de recidiveregeling de nadruk ligt.

Vorderingsprocedure CBR

Krijgt u te maken met een vorderingsprocedure van het CBR? Dan kan een advocaat ook helpen, zeker als u bezwaar wilt maken of mogelijk wordt onderworpen aan een onderzoek door het CBR.

Het CBR kan de volgende dingen bij u onderzoeken om te kijken of het wel veilig is als u uw rijbewijs behoudt. Het CBR kan een dergelijk onderzoek opleggen als u met drank of drugs op achter het stuur bent gepakt, maar ook als er bijvoorbeeld een medische verklaring voor is. Het CBR kan de volgende onderzoeken doen:

  • een onderzoek naar uw alcoholgebruik
  • een onderzoek naar uw drugsgebruik
  • een medisch onderzoek
  • een onderzoek naar uw rijvaardigheid

* Bron: CBR

Goede advocaat verkeersrecht

Kortom, een goede advocaat verkeersrecht is in veel situaties geen overbodige luxe. Niet omdat u uw schuld uit de weg wilt gaan, maar gewoon omdat u goede juridische begeleiding wilt van goede advocaten gespecialiseerd in verkeersstrafrecht als u te maken krijgt met het verkeersrecht via de politie, de Officier van Justitie, politierechter of het CBR.

Neemt u op deze pagina gerust contact op met goede advocaten verkeersrecht in uw regio. En weet u niet wie een goede advocaat is of wilt u weten wie de beste advocaat verkeersrecht is? Onze klantenservice wordt bemand door juristen en staat altijd voor u klaar.

Lees verder...