Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Advocaat verkeersrecht Woerden

U heeft een advocaat verkeersrecht in Woerden nodig. Dit kan verschillende redenen hebben, maar vaak zijn het oprecht serieuze zaken als u in aanraking komt met verkeersstrafrecht. Daarom is het verstandig om eens te bekijken met een van onze advocaten verkeersstrafrecht in Woerden wat zij voor u kunnen doen. Op deze pagina vindt u onze advocatenkantoren verkeersrecht in Woerden. Legt u gerust online uw situatie voor aan een advocaat of advocatenkantoor verkeersrecht op deze pagina om te kijken hoe en tegen welke kosten zij u kunnen helpen.

Wellicht heeft u een ongeluk veroorzaakt waarbij iemand (zwaar) gewond is geraakt. Misschien is na het ongeluk dat u heeft veroorzaakt zelfs iemand overleden. Dan moet u wellicht terecht staan en is het fijn dat u verdedigd wordt door een goede advocaat verkeersrecht. U wilt echt wel alle verantwoordelijkheid op u nemen en terecht staan voor uw daden, maar u wilt ook voorkomen dat u onnodig of onterecht hard wordt gestraft. Zeker als er geen opzet in het spel was.

Advocatenkantoor verkeersstrafrecht Woerden

Naast het veroorzaken van een dodelijk ongeluk of een ongeluk met letsel, kunt u ook in aanraking komen met verkeersstrafrecht als u (veel) te hard heeft gereden of als u gepakt bent met drugs of alcohol op achter het stuur.

Heeft u met alcohol op achter het stuur gezeten of bent u aangehouden terwijl u veel te hard reed? Dan is de kans groot dat u voor langere tijd uw rijbewijs kwijt bent en niet "maar" voor tien dagen.

Verkeersstrafrecht advocaten kunnen u in dergelijke gevallen bijstaan. Daarnaast is in 2015 al aangekondigd dat veelplegers in het verkeer strenger worden aangepakt. De Rijksoverheid heeft een speciale lijst opgesteld die u kunt downloaden om te kijken of uw delict wordt aangemerkt als feiten waarop met betrekking tot de recidiveregeling de nadruk ligt.

Vorderingsprocedure CBR

Krijgt u te maken met een vorderingsprocedure van het CBR? Dan kan een advocaat ook helpen, zeker als u bezwaar wilt maken of mogelijk wordt onderworpen aan een onderzoek door het CBR.

Het CBR kan de volgende dingen bij u onderzoeken om te kijken of het wel veilig is als u uw rijbewijs behoudt. Het CBR kan een dergelijk onderzoek opleggen als u met drank of drugs op achter het stuur bent gepakt, maar ook als er bijvoorbeeld een medische verklaring voor is. Het CBR kan de volgende onderzoeken doen:

  • een onderzoek naar uw alcoholgebruik
  • een onderzoek naar uw drugsgebruik
  • een medisch onderzoek
  • een onderzoek naar uw rijvaardigheid

* Bron: CBR

Goede advocaat verkeersrecht Woerden

Kortom, een goede advocaat verkeersrecht in Woerden is in veel situaties geen overbodige luxe. Niet omdat u uw schuld uit de weg wilt gaan, maar gewoon omdat u goede juridische begeleiding wilt van goede advocaten gespecialiseerd in verkeersstrafrecht als u te maken krijgt met het verkeersrecht via de politie, de Officier van Justitie, politierechter of het CBR.

Neemt u op deze pagina gerust contact op met goede advocaten verkeersrecht in Woerden. En weet u niet wie een goede advocaat is of wilt u weten wie de beste advocaat verkeersrecht in Woerden is? Onze klantenservice wordt bemand door juristen en staat altijd voor u klaar.Lees verder...