Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Advocaat voogdij

Advocaat voogdij

Een advocaat voogdij helpt bij alle voogdijzaken. Goede advocaten voogdij vindt u op LegalSpot.nl. Ook kunt u gratis en vrijblijvend een vraag stellen op www.LegalSpot.nl of direct online een afspraak maken met de advocaat voogdij die u zoekt.

Voogdij aanvragen

Voogdij aanvragen kan via een testament of een notariële akte. Dus via de notaris. Ook kan een rechter u als voogd aanwijzen. Op die manier krijgt u het gezag over een minderjarig kind. Uiteraard mag u in een dergelijk geval niet onder curatele staan.

Voogdij regelen en echtscheiding

Voogdij regelen zonder advocaat voogdijzaken kan. Maar een advocaat kan u zeker helpen als u gaat scheiden en voogd bent. De echtscheidingsadvocaat kan een echtscheidingsconvenant opstellen die zaken als ouderlijk gezag aanvragen, alimentatie en huwelijkse voorwaarden en zaken als voogdij bevatten. Dit geldt ook als u het geregistreerd partnerschap wilt ontbinden. Zo kunt u de voogdij regelen na een echtscheiding en voorkomen dat uw voogdij wordt afgenomen of dat uw ex een verzoek indient bij Jeugdzorg om uw voogdijschap af te nemen.

Is een advocaat voogdij nodig?

Als u een advocaat voogdij nodig heeft, dan kan het zijn dat u daar vragen over heeft voordat u deze wilt inschakelen. Bij alle vragen over advocaten voogdijzaken kunt u bij ons en onze advocaten terecht.

 

Lees verder...