...

Advocatenkantoor arbeidsrecht

Kies hier uw advocatenkantoor arbeidsrecht


Dit advocatenkantoor van Hanneke is modern en gericht op het MKB en particulieren. Het motto is "betrokken, betrouwbaar en betaalbaar". U kunt verzekerd zijn van een advocaat die oog heeft voor uw situatie en weet wat u nodig heeft.

Advocatenkantoor arbeidsrecht

Advocatenkantoor arbeidsrecht? Wij werken met goede en betaalbare advocatenkantoren gespecialiseerd in arbeidsrecht. Wat dat inhoudt? Dat betekent dat LegalSpot met grote en kleine advocatenkantoren en met advocaten die zich volledig hebben toegelegd op arbeidsrecht samenwerken. Dit kunnen grotere kantoren zijn, maar zeker ook advocatenkantoren die maar bestaan uit één of twee advocaten. Door onze selectie van advocatenkantoren gespecialiseerd in arbeidsrecht weet u zeker dat de kwaliteit gewaarborgd is en de kosten niet te hoog zullen oplopen.

Wat kosten advocatenkantoren arbeidsrecht?

De kosten van elk advocatenkantoor zijn bij ons helder. Al onze advocatenkantoren zijn open over de kosten. Vaste tarieven vindt u op de profiel pagina, maar elke zaak is anders. Dat begrijpt u ook. Daarom bespreken onze advocaten graag vooraf met u wat de kosten zijn en welke uurtarieven worden gerekend en welke vaste tarieven mogelijk zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. En dat is wel zo eerlijk. Niet voor niets groeit ons netwerk van advocatenkantoren met specialisatie arbeidsrecht snel.

Maar u stelt ons de vraag over kosten niet voor niets. U wilt een antwoord op de vraag wat de kosten van een advocatenkantoor arbeidsrecht zijn. Daarom geven we graag aan dat uurtarieven uiteenlopen van 100 tot 250 euro per uur. Maar schrik niet. Voor veel oplossingen zijn goedkope vaste tarieven mogelijk.

Overigens is het bij arbeidsrecht zaken vaak het geval dat de tegenpartij voor de kosten opdraait. Ook kan worden afgesproken dat de werkgever een gedeelte van de advocaatkosten vergoedt. Onze advocatenkantoren arbeidsrecht bespreken graag uw mogelijkheden als werkgever en werknemer. Bij een ontslag, maar zeker ook bij het juridisch organiseren van een grote reorganisatie.

5 tips bij advocatenkantoor arbeidsrecht inschakelen

Als u een advocatenkantoor arbeidsrecht wilt inschakelen heeft u zelf vaak al voor ogen wat uw situatie is en of het bijvoorbeeld om ontslag, onterecht ontslag of andere arbeidsrechtzaken gaat of dat u gewoon duidelijke afspraken wilt maken met uw werkgever of werknemer over de ontslagvergoeding. Mogelijk wilt u enkel een vaststellingsovereenkomst laten opstellen of laten controleren.

Daarnaast helpen wij u graag kiezen met het type advocaat die u wilt en kunt u ook bepalen welke kosten u redelijk vindt. Het is dan fijn dat wij juist deze criteria overzichtelijk op een rij hebben gezet zodat u het beste advocatenkantoor arbeidsrecht vindt tegen het juiste tarief.

Daarom geven wij u graag vijf tips waar u op moet letten als u een advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht wilt inschakelen:

  1. Bent u werkgever of werknemer? Sommige advocatenkantoren helpen enkel werkgevers, anderen helpen juist liever werknemers
  2. Bepaal of u een advocaat in uw eigen regio wilt
  3. Bepaal het maximale bedrag dat u wilt uitgeven
  4. Onderzoek of u een rechtsbijstandsverzekering heeft, die vergoeden arbeidsrecht zaken vaak
  5. Kies een advocatenkantoor uit de getoonde profielen


En komt u er onverhoopt toch niet uit? Dan is het goed te weten dat onze klantenservice wordt bemand door universitair opgeleide juristen die exact weten welk advocatenkantoor arbeidsrecht het beste kan helpen bij uw specifieke zaak.