...

Advocatenkantoor Den Haag

Vind advocatenkantoren in Den haag

WL advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag en kan u bijstaan op verschillende rechtsgebieden vanwege het full service karakter van het advocatenkantoor.

Advocatenkantoor Den Haag

Advocatenkantoor in Den Haag? Wij werken met goede en betaalbare full service, niche en boutique advocatenkantoren in Den Haag. Wat dat inhoudt? Dat betekent dat wij werken met grote en kleine kantoren in Den Haag die advocaten binnen elk rechtsgebied hebben. Daarnaast vindt u bij ons advocatenkantoren in Den Haag die zich toegelegd hebben op één rechtsgebied, maar die dan ook wel de absolute specialist zijn binnen dat rechtsgebied.

Hoeveel advocatenkantoren zijn er in Den Haag?

Het arrondissement Den Haag telt 593 advocatenkantoren. Maar dit zijn natuurlijk niet allemaal kantoren met tientallen advocaten. Er zijn ongeveer 1900 advocaten in Den Haag die werken verspreid over grote en kleine advocatenkantoren.

De meeste advocatenkantoren in Den Haag bestaan opmerkelijk genoeg maar uit één advocaat. Eenpitters noemen we dat en daar zijn er bijna 350 van in Den Haag. Meer dan 170 kantoren hebben 2 tot 5 advocaten en maar 12 advocatenkantoren hebben meer tussen de 21 en 60 advocaten in dienst. Er is in Den Haag maar één advocatenkantoor met meer dan 60 advocaten. Dat is dus eerder regel dan uitzondering en het zijn vaak de grote corporate kantoren.

Wat kosten advocatenkantoren in Den Haag?

De kosten van elk advocatenkantoor in Den Haag zijn bij ons helder. Al onze advocatenkantoren zijn open over de kosten. Vaste tarieven vindt u op de profiel pagina, maar elke zaak is anders. Dat begrijpt u ook. Daarom bespreken onze advocaten graag vooraf met u wat de kosten zijn en welke uurtarieven worden gerekend en welke vaste tarieven mogelijk zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. En dat is wel zo eerlijk. Niet voor niets groeit ons netwerk van advocatenkantoren in Den Haag snel.

Maar u stelt ons de vraag over kosten niet voor niets. U wilt een antwoord op de vraag wat de kosten van een advocatenkantoor in Den Haag zijn. Daarom geven we graag aan dat uurtarieven uiteenlopen van 100 tot 250 euro per uur. Maar schrik niet. Voor veel oplossingen zijn goedkope vaste tarieven mogelijk.

Wat moet u weten over een advocatenkantoor in Den Haag

Als u een advocatenkantoor wilt inschakelen heeft u zelf vaak al voor ogen wat uw situatie is, wat voor advocaat u wilt en welke kosten u redelijk vindt. Dan is t fijn dat wij juist deze criteria overzichtelijk op een rij hebben gezet zodat u het beste advocatenkantoor in Den Haag vindt tegen het juiste tarief.

De keuze is aan u. U kiest hier zelf uw advocatenkantoor in Den Haag, wij zetten ze enkel overzichtelijk voor u op een rijtje en hebben de informatie van alle advocatenkantoren in Den Haag die bij ons zijn aangesloten verzameld zodat u het juiste advocatenkantoor in Den Haag kunt kiezen. Zo hebben onze advocatenkantoren aangegeven of ze werken op basis van toevoeging (pro deo), wat de kosten zijn, bij welke beroepsverenigingen ze zijn aangesloten en waarom ze zich onderscheiden van andere kantoren in Den Haag en omgeving. Bijvoorbeeld omdat ze een gratis eerste gesprek aanbieden.