...

Advocatenkantoor echtscheiding

Kies uw advocatenkantoor bij echtscheiding

AD Advocaten is het advocatenkantoor dat meerdere advocaten gespecialiseerd in echtscheidingen biedt. Het geeft cliënten dan ook de kans om met grote expertise elke echtscheiding te regelen.


Mark en Michiel hebben hun bekende advocatenkantoor onder andere gericht op echtscheidingen voor ondernemers en particulieren. Zelf als u woonachtig bent in het buitenland kunt u bij hen scheiden.

Advocatenkantoor echtscheiding

Advocatenkantoor bij echtscheiding? Wij werken met goede en betaalbare advocatenkantoren gespecialiseerd in echtscheidingen. Wat dat inhoudt? Dat betekent dat wij werken met grote en kleine kantoren werken die advocaten zich volledig hebben toegelegd op echtscheidingen. Dit kunnen grotere kantoren zijn, maar zeker ook advocatenkantoren die maar bestaan uit één of twee advocaten. Door onze selectie van advocatenkantoren bij echtscheiding weet u zeker dat de kwaliteit gewaarborgd is en de kosten niet te hoog zullen oplopen.

Wat kosten advocatenkantoren bij echtscheiding?

De kosten van elk advocatenkantoor zijn bij ons helder. Al onze advocatenkantoren zijn open over de kosten. Vaste tarieven vindt u op de profiel pagina, maar elke zaak is anders. Dat begrijpt u ook. Daarom bespreken onze advocaten graag vooraf met u wat de kosten zijn en welke uurtarieven worden gerekend en welke vaste tarieven mogelijk zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. En dat is wel zo eerlijk. Niet voor niets groeit ons netwerk van advocatenkantoren met specialisatie echtscheidingen snel.

Maar u stelt ons de vraag over kosten niet voor niets. U wilt een antwoord op de vraag wat de kosten van een advocatenkantoor bij echtscheiding zijn. Daarom geven we graag aan dat uurtarieven uiteenlopen van 100 tot 250 euro per uur. Maar schrik niet. Voor veel oplossingen zijn goedkope vaste tarieven mogelijk. En daarom kunt u al scheiden vanaf 337,50 per persoon. En wilt u exact bespreken wat de kosten zijn om een echtscheiding te regelen, dan kunt u dit altijd vooraf bespreken.

Wat moet u weten als u een advocatenkantoor echtscheiding wilt inschakelen?

Als u een advocatenkantoor bij echtscheiding wilt inschakelen heeft u zelf vaak al voor ogen wat uw situatie is en of het om een vechtscheiding gaat of dat u gewoon duidelijke afspraken wilt maken met uw ex-partner over de omgangsregeling met de kinderen, partneralimentatie, kinderalimentatie en de verdeling van vermogen.

Daarnaast helpen wij u graag kiezen met het type advocaat u wilt en kunt u ook bepalen welke kosten u redelijk vindt. Het is dan fijn dat wij juist deze criteria overzichtelijk op een rij hebben gezet zodat u het beste advocatenkantoor bij echtscheiding vindt tegen het juiste tarief.

5 tips over advocatenkantoor bij echtscheiding inschakelen

Daarom geven wij u graag vijf tips waar u op moet letten als u een advocatenkantoor gespecialiseerd in echtscheiding wilt inschakelen:

  1. Bepaal of u een advocaat in uw eigen regio wilt
  2. Betreft het een echtscheiding op tegenspraak of gaat u in overleg uit elkaar?
  3. Heeft u kinderen, een koopwoning, vermogen of pensioen opgebouwd?
  4. Bepaal het maximale bedrag dat u wilt uitgeven
  5. Kies een advocatenkantoor uit de getoonde profielen

En komt u er onverhoopt toch niet uit? Dan is het goed te weten dat onze klantenservice wordt bemand door universitair opgeleide juristen die exact weten welk advocatenkantoor het beste kan helpen bij uw echtscheiding.