Hoe werken abonnementen op advocaten?

Abonnement advocaat

Abonnement op een advocaat? Natuurlijk is het mogelijk binnen de advocatuur om een abonnement advocatenkantoor, juristen of advocaten te nemen. Als u voor uw bedrijf binnen het MKB geregeld juridisch advies nodig heeft is dit verreweg de goedkoopste optie.

Wij leggen in dit artikel kort aan u uit welke van onze advocaten en juristen een juridisch service abonnement aanbieden en wat een abonnement op juridisch advies van advocaten, advocatenkantoren of juristen eigenlijk inhoudt. Kom met ons in contact en we bespreken graag vrijblijvend de kosten van een maatwerk abonnement voor uw bedrijf. Met een abonnement op maand bent u het goedkoopste uit. 

Hoe werkt een abonnement op advocaat?

Abonnementen in de advocatuur worden steeds gebruikelijker. Dit komt omdat het vaak een stuk voordeliger oplossing is voor ondernemers binnen het MKB. U krijgt namelijk voor een vast bedrag uw eigen advocaat in uw eigen regio. Zo kunt u snel telefonisch overleg plegen voor spoedeisend juridisch advies. Een abonnement op een advocaat biedt tevens het voordeel dat veelvoorkomende juridische aspecten hierin zijn opgenomen. U betaalt daarvoor dan ook geen meerprijs. Vaak gaat dit om overeenkomsten en contracten die uw organisatie heeft of bijvoorbeeld een inschatting van uw mogelijkheden en de kans die u maakt bij een eventuele rechtszaak.

Juridisch advies abonnement

Een abonnement voor juridisch advies of juridisch risicomanagement kunt u het beste afsluiten via LegalSpot. Zo kunt u kiezen uit onze beste advocaten, juristen en advocatenkantoren. U bent dan verzekerd van de goedkoopste tarieven en de beste juridische service van onze advocaten en juristen.

Wilt u echt uw eigen advocaat kiezen? Ook dan kunt u gewoon een abonnement op een advocaat nemen. U werkt dan alleen met de advocaat die u kiest en wordt dus niet van advocaat naar advocaat of van advocatenkantoor naar juridisch advieskantoor gestuurd.

Nee, u wordt dan enkel geholpen door de advocaat bij wie u een abonnement heeft afgesloten. Wel zo logisch.

MKB advocaten abonnement

De abonnementen die onze advocaten aanbieden gelden voor het MKB. Niet al onze advocaten, advocatenkantoren en juristen werken met de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten op een legal check en juridische service.

Wilt u eens met ons en een van onze adviseurs praten over een juridisch abonnement op advocaten en wat dit voor kosten met zich meebrengt? Dat kan, als u ondernemer binnen het MKB bent.

Neem contact met ons op en we brengen u graag direct in contact met een van onze advocaten of juristen. Voor juridisch advies kunt u altijd bij ons terecht.