Advocaat Duitsland

Advocaat Duitsland en advocaten Duits recht

Advocaat in Duitsland gezocht? Wij hebben de beste advocaten gespecialiseerd in Duits recht. En wilt u weten wat de kosten zijn van een advocaat Duits recht? Bij ons begint het oplossen van uw zaak online.

Neem contact met ons op en u kunt eenvoudig online in contact komen met onze advocaten. Vul uw vraag of probleem in, net als uw naam en telefoonnummer en er wordt gratis en vrijblijvend contact met u opgenomen om de kosten te bespreken en te kijken voor welk tarief onze advocaat in Duitsland u kan bijstaan.

Advocaat Duitsland-Nederland

Hierboven bespraken we het al. Wij werken in Duitsland en in Nederland. Dit heeft voordelen voor particulieren en bedrijven. Of u internationaal zaken wilt doen of juist in Nederland woont en een advocaat in Duitsland nodig heeft of in Duitsland woont en een advocaat in Nederland nodig heeft.

Het kan hierbij gaan om familierechtzaken, zoals echtscheidingen of erfenissen, maar ook huurrecht, letselschade, strafrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Voor bedrijven kunnen wij ondersteuning bieden bij internationaal zakendoen, maar ook bij opstellen van contracten of zakelijke geschillen oplossen.