Hoe kun je succesvol een advocatenkantoor starten en oprichten?

Advocatenkantoor starten

Een eigen advocatenkantoor starten is een grote stap. U heeft weliswaar een groot netwerk opgebouwd door de jaren heen, maar wat kunt u doen als u een advocatenkantoor beginnen gaat om uw succes te vergroten en hoe kunt u het starten vereenvoudigen?

Om succesvol te starten en om uw eigen advocatenkantoor te laten groeien kijkt u nu ook op onze website.

En dat is slim. Wij bewijzen ons immers dagelijks. Net als u! 

We staan dan ook regelmatig in het Advocatenblad en behoren niet voor niets tot de grootste online bemiddelaars van Nederland. Uw aangesloten collega's halen inmiddels succesvol nieuwe opdrachten en klanten binnen via ons door onze structureel goede vindbaarheid op internet. En doordat wij werken met organische vindbaarheid kunnen wij onze diensten veel goedkoper aanbieden aan u dan onze concurrenten dat doen.

Zo maken wij geen gebruik van dure abonnementen die u moeilijk op kunt zeggen.

Meld u hier aan om te kijken wat de voordelen zijn voor u.

Hoe kan je een advocatenkantoor oprichten?

Uiteraard is het verstandig om te kijken naar partijen die u helpen met verzekeringen, begrotingen en met het maken van een plan om risico’s en kansen in kaart te brengen.

Daarnaast heeft de Orde van Advocaten ook de nodige tips en adviezen om uw advocatenkantoor op te zetten.

Maar hoe komt een advocaat aan nieuwe cliënten of klanten? Dat is een van de vragen die u voor uzelf moet gaan beantwoorden.

Want hoe komt u aan nieuwe clienten zonder dat dat onnodig veel geld kost?

Geld uitgeven aan zoekmachine marketing kan iedereen, maar het levert niet heel veel resultaat op.

Het is simpelweg niet getarget genoeg. Onze site is dat wel.

Wie of wat brengt u als advocaat, die een eigen advocatenkantoor starten gaat, wel nieuwe klanten tegen lage kosten?

LegalSpot doet dat.

Een advocaat mag geen leadvergoeding betalen

En omdat advocaten geen leadvergoeding mogen betalen zijn wij innovatiever. Lees ook eens ons artikel over reclame maken als advocaat. Daarin leggen we u als advocaat alles uit over gedragsregel 2 lid 2.

Als mensen of bedrijven op onze site terecht komen zijn ze specifiek op zoek naar een advocaat in een bepaalde regio of binnen een bepaald vakgebied.

Wij begeleiden ze vervolgens gevoelsmatig naar de juiste advocaat.

Zo krijgt u ook geen letselschadezaken als u bijvoorbeeld enkel echtscheidingen of arbeidsrechtzaken doet.

Om die reden brengen wij maar € 1,00 per uniek bezoeker (click) op de profielpagina in rekening aan de bij ons aangesloten advocaten. Voor de meeste van de bij ons aangesloten advocaten komt dit bedrag neer op een tarief van € 25,- per gestelde vraag als het aantal bezoekers wordt geanalyseerd dat uiteindelijk een vraag stelt. We merken hierbij wel op dat dit volledig los staat van elkaar, omdat we geen leadvergoeding vragen. Dat is volgens de Orde van Advocaten namelijk niet toegestaan.

Succesvol starten als advocaat

Denk eens aan een online profiel op onze website als u een eigen advocatenkantoor starten wil.

LegalSpot is opgezet door een ervaren jurist en internetondernemers. Werkzaam in de internationale fiscale adviespraktijk, trustwereld en als legal consultant is veel ervaring opgedaan.

Door de succesvolle combinatie van juristen en online inzicht is een uitstekend vindbare positie gerealiseerd in zoekmachines als Google, BING en Yahoo.

Aan die goede posities werken wij elke dag hard! En om die reden zijn er, zoals gezegd, al bijna tweehonderd adviseurs bij ons aangesloten.

Niet alleen advocaten, nee. Omdat wij voor zakelijke en particuliere klanten naast advocaten ook toegang bieden tot mediators en fiscaal en financieel adviseurs zijn wij uitgegroeid tot een succesvol platform waarbij mensen weten dat ze voor alle essentiële vraagstukken en problemen in hun leven of voor hun bedrijf bij ons terecht kunnen.

Met gebruik van een profiel op LegalSpot.nl houdt u de kosten voor nieuwe opdrachten laag en kunt u dus voordelig met ons mee groeien. 

Rechtsvorm advocatenkantoor

Uiteraard moet u weten welke rechtsvorm uw kantoor moet hebben als u een eigen advocatenkantoor starten gaat.

En hoe u aansprakelijkheid kan afdekken middels een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met uitgebreide dekking.

Maar dergelijke zaken zorgen nog niet voor een goede online vindbaarheid en een positieve beoordeling van klanten en nieuwe cliënten.

Een profiel bij LegalSpot realiseert dit wel voordelig voor u.

Online exposure advocatenkantoor starten

Maak uw unieke profiel aan, geef uw prijzen en vaste tarieven op en profiteer maak uw profiel zo interessant mogelijk.

Zo krijgen bedrijven en particulieren advies en rechtsbijstand van u als advocaat als dat moeten van juristen, mediators, fiscalisten en accountants en boekhouders als de vraag of situatie daarnaar vraagt.

Dit versterkt elkaar. Door duidelijke verschillen in prijzen, vaste tarieven, ervaring, vakgebieden en regio is er eigenlijk nauwelijks sprake van onderlinge concurrentie.

Het ruime aanbod van gespecialiseerde adviseurs heeft een aantrekkende werking op mensen en bedrijven die kwalitatief goed juridisch, fiscaal of financieel advies zoeken voor een normale prijs.

Uw nieuwe klanten weten dat ze bij LegalSpot terecht kunnen voor alle juridische, fiscale en financiële vragen.

Meld u hier aan om te kijken wat de voordelen zijn voor u.

Bent u niet overtuigd na het lezen van het bovenstaande?

Dat snappen we uiteraard! Het is immers een kort stuk tekst over een grote stap in uw carriere.

Neem daarom eens contact met ons op! Dan leggen we alles graag aan u uit. Een afspraak maken kan uiteraard ook altijd!