Belgische advocaat

Belgische advocaat in Nederland gezocht? Of een advocaat in Belgie? Bij ons kunt u terecht voor advocaten gespecialiseerd in Belgisch recht. LegalSpot heeft Belgische advocaten in Antwerpen die het Belgisch recht uitstekend beheersen. Zij helpen onder andere bij zaken binnen het familierecht, zoals echtscheidingen en erfrecht. 

Let op! Onze Belgische advocaten werken niet op basis van toevoeging.

U komt met hen in contact als u klikt op Belgische advocaat.

Dus of u nu in België woont, uw bedrijf in Nederland of België zit of wanneer u in België een huis heeft, onze advocaten in Nederland en België staan voor u klaar. Met kennis van zowel Belgisch recht als Nederlands recht.

Vraag nu een adviesgesprek aan via de buttons op deze pagina en wij kijken direct voor u hoe we kunnen helpen en welke van onze advocaten u daarbij het beste kan adviseren. 

Belgian desk advocaten

Met deze Belgian desk advocaten staan wij particulieren en bedrijven bij. Kom online in contact met onze advocaat in Nederland met een kantoor in België voor het beste juridische advies van Frans en Nederlandstalige advocaten als een advocaat in Nederland of België nodig is? Dat is ideaal, zowel zakelijk als particulier.

Of het nu gaat om familierecht en echtscheiding, contractenrecht, strafrecht, incasso, letselschade en aansprakelijkheid of huurrecht en huurgeschillen in Nederland of België. De advocaten van ons platform LegalSpot bieden het beste advies voor ieder moment, en dat voor een goedkoop uurtarief.

Wij helpen u als u in België woont of in België een huis heeft, maar ook gewoon in Nederland. Dus of u nu in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Tilburg, Eindhoven of in Brussel, Antwerpen of Maasmechelen woont of uw bedrijf heeft. Neem contact met ons op en onze advocaat in Nederland of België helpt u.

Vakgebieden die wij internationaal bieden in België en met advocaten gespecialiseerd in Belgisch recht zijn:

  • Familierecht
  • Echtscheiding
  • Incasso en internationale incasso’s
  • Huurrecht en huurgeschillen
  • Vastgoed en onroerend goed zaken
  • Letselschade en aansprakelijkheid
  • Strafrecht
  • Arbeidsrecht

Advocaat Belgisch recht

Met al deze mogelijkheden om te vergelijken en te zoeken naar Belgische advocaten en advocatenkantoren in Antwerpen of omgeving met de ervaring en kosten en tarieven die bij u passen wordt een Belgische advocaat zoeken erg eenvoudig.

Belgische advocaat in Nederland

Hier vindt u de beste Belgische advocaat voor het goedkoopste tarief. Kom met ons in contact en we helpen direct. Of u nu een telefonische afspraak wilt of een afspraak in Nederland of Belgie (Antwerpen), wij helpen u direct.

Fiscaal advies België

Geen advocaat nodig, maar een juristfiscalist of belastingadviseur? Bijvoorbeeld omdat u met uw bedrijf, pensioen of vermogen naar België wilt verhuizen. Kijk dan in ons menu of klik op bovenstaande links en zoek eenvoudig naar goedkope fiscalisten en juristen.

Overigens bieden wij ook goedkoop financieel advies en in de omgeving van uw eigen woonplaats. Via onze accountants en boekhouders krijgt u het beste financiële advies voor goedkope tarieven om u bijvoorbeeld bij te staan als u wilt investeren in Nederland of België maar ook als u ondernemer bent en Nederland verlaten wilt of wilt investeren in bedrijven in het buitenland.

Wij maken het online zoeken naar Belgische advocaten zo eenvoudig mogelijk en daarom bieden wij u het voordeel dat het eerste contact online begint. Zo houden wij op ons platform vaste kosten, zoals kantoorkosten, lager dan concurrenten en bent u zeker dat u betaalbare Belgische advocaten vinden kan met een goedkoop vast tarief of uurtarief.

Heeft u toch nog vragen? Bijvoorbeeld wie de beste advocaat is of wie de goedkoopste advocaten zijn. Zoek een advocaat en vergelijk op prijs, specialisme en ervaring.

Wij helpen u als u in België woont of in België een huis heeft, maar ook gewoon in Nederland. Dus of u nu in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Tilburg, Eindhoven of in Brussel, Antwerpen of Maasmechelen woont of uw bedrijf heeft. Neem contact met ons op en onze advocaat in Nederland of België helpt u.

Overigens werken wij ook met advocaten in Spanje. Ook kunt u via ons en onze Belgische advocaten in contact komen met advocaten in Marbella, Tenerife, Benidorm, Barcelona, Madrid of elders in Spanje. Bijvoorbeeld als u moet voorkomen in Spanje.