Duitse advocaat en Duits sprekende advocaten in Nederland

Duitse advocaat

U heeft een Duitse advocaat gezocht. LegalSpot heeft de beste Duits sprekende advocaten in Nederland en Duitsland met kennis van Nederlands en Duits recht. Onze Duits sprekende advocaten helpen bij veel zaken in Nederland en Duitsland.

Neemt u gerust contact op om te kijken welke advocaat van ons u kan helpen. Heeft u een Duits sprekende advocaat in Nederland nodig of juist een Nederlands en Duits sprekende advocaat met kennis van Duits recht? Of een advocaat in Duitsland met kennis van Duits en Nederlands recht?

Nederlands sprekende advocaat in Duitsland

Wilt u direct contact leggen met onze Nederlands en Duits sprekende advocaat in Duitsland? Geen probleem.

Bij vragen voor de zakelijke markt als u handel wilt drijven met Duitsland of als u handel via Duitsland wilt drijven met andere landen.

Overigens werkt een Duits sprekende advocaat ook als u grensoverschrijdende incasso’s wil uitvoeren. Onze advocaten kunnen u zelfs helpen met handelsbetrekkingen via Nederland en Duitsland naar Turkije of andersom.

Onze Duits sprekende advocaten kunnen tevens helpen met fusies en overnames, faillissementen.

Daarnaast helpen onze Duits sprekende advocaten ook op gebied van familierecht en strafrecht. Bijvoorbeeld bij omgangsregelingen, alimentatie, echtscheiding, vermogensdelicten, geweldsmisdrijven of jeugdstrafrecht.

Kies hieronder uw Duits sprekende advocaat in Nederland:

Duits sprekende arbeidsrecht advocaat

Mevrouw Oogjen kan u goed helpen als u een bedrijf heeft en tegen arbeidsrechtelijke vragen aanloopt. 

MKB en moet u procederen? Mevrouw Oogjen helpt u daarbij.

Zit u in de horeca? Dan is mevrouw Oogjen voor u de aangewezen advocaat, zeker ook op het gebied van vastgoed en huurrecht.

Duits sprekende vastgoed en huurrecht advocaat

Ook op het gebied van vastgoed en huurrecht kan mevrouw Oogjen u uitstekend adviseren. En moet u procederen? Geen probleem.

Duits sprekende advocaat in Nederland

Onze Duits en Nederlands sprekende advocaten in Nederland hebben nauwe banden met hun Duitse collega’s om alles wat u wilt regelen met of in Duitsland in goede banen te leiden.

Advocatenkantoor Duits recht

Een advocatenkantoor gespecialiseerd in Duits recht is via LegalSpot eenvoudig te vinden. Zeker door de nauwe banden die onze Duits sprekende advocaten in Duitsland hebben.

Strafrecht

In Nederland en Duitsland kunnen we u ook helpen als u in aanraking bent gekomen met justitie in Duitsland en dus te maken krijgt met het strafrecht. Neem dan direct contact met ons op en wij helpen zo snel mogelijk. Eventueel met een advocaat in Nederland die u kan opzoeken om de situatie te bespreken.

Familierecht en erfrecht

Op dit moment krijgen we in Nederland steeds vaker te maken met grensoverschrijdende zaken met Duitsland op het gebied van familierecht en erfrecht. Dit heeft erin geresulteerd dat onze advocaten in Nederland u uitstekend kunnen adviseren bij erfrecht kwesties en familierecht zaken en indien nodig ook hun Duitse collega’s kunnen inschakelen.

Hierbij kunt u denken aan de gevolgen van een scheiding in Duitsland of Nederland met een Duitse of Nederlandse partner en de gevolgen daarvan voor de verdeling van uw eigendommen en het opstellen van een goed ouderschapsplan voor uw kinderen.

En zoekt u een Nederlandse erfrecht advocaat dichtbij Duitsland? Ook die hebben we!

U heeft een Duitse advocaat of Duits sprekende advocaat in Nederland gezocht en bij LegalSpot heeft u die gevonden!

Letselschade

En om af te sluiten, letselschade. Bent u Duits sprekend en woont u in Nederland? Dan kunnen onze advocaten letselschade u perfect helpen. Overigens kan dit ook als u Nederlands bent, maar in Duitsland te maken slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval, medische fouten, seksueel misbruik of een verkeersongeval of auto ongeluk en als gevolg daarvan letselschade heeft. Bijvoorbeeld hersenletsel of een whiplash.