Hoe kan je executieverkoop van een woning voorkomen?

Executieverkoop woning voorkomen 

Executieverkoop woning voorkomen? Het is vaker mogelijk dan je denkt. Executieverkoop van jouw woning is een ramp. Je had wellicht al schulden, maar na een executieveiling van jouw huis blijft vaak een grote restschuld over.

Hoe wij helpen voorkomen

Wil je executieverkoop van jouw woning voorkomen? Kies dan naast dit artikel een van onze adviseurs die gespecialiseerd zijn in het voorkomen van executieverkopen.

Wij hebben de kennis van goede juristen en hypotheekadviseurs samengebracht. Door deze jarenlange ervaring te bundelen is het mogelijk om in uitzichtloze situaties toch nog met de bank of hypotheeknemer in overleg te treden en executieverkoop van woningen te voorkomen.

Hoe kan een executieverkoop worden voorkomen?

Executieverkoop kan worden voorkomen. Ook al denk je dat het al te laat is. Onze specialisten hebben vaker succesvol een executieverkoop voorkomen terwijl dit onmogelijk leek. Lees je ook hoe wij de banken op hun zorgplicht wijzen en zo ook executieverkoop kunnen voorkomen.

Op het laatste moment kunnen onze specialisten overleggen met de bank en andere betrokken partijen en schuldeisers. Zij maken dan duidelijke en ook haalbare afspraken. Zo kan een executieverkoop van een woning op het laatste moment toch worden tegengehouden.

Vereisten om een executieverkoop te voorkomen

Om een executieverkoop te voorkomen is het een vereiste dat je beschikt over een inkomen. Dit mag een uitkering zijn, maar natuurlijk ook gewoon een salaris. Heb je een eigen bedrijf? Dan kunnen wij ook zeker helpen.

Als je dus een inkomen, uitkering of eigen bedrijf hebt, kunnen wij snel alles in het werk stellen om executieverkoop te voorkomen. De restschuld zal dan veel kleiner zijn en het kan ook een eventueel faillissement van jou of jouw bedrijf voorkomen.

Hoe wij een persoonlijk faillissement voorkomen kun je lezen in ons artikel over persoonlijke faillissementen.