Financieringscontract

Financieringscontract opstellen

Een financieringscontract bevat de afspraken tussen twee partijen over een bepaalde lening.

Dit kan gaan om meerdere partijen die samen een financiering aangaan of om een partij die een financieringscontract aangaat om te kunnen investeren in zijn bedrijf en de groei van zijn bedrijf.

Bespreek gerust eens met een fiscaal-jurist of advocaat hoe zij u kunnen helpen zodat u zeker weet dat u een financieringscontract sluit tegen de juiste voorwaarden.

Financieringscontract vastgoed

Zo is het heel gebruikelijk in het vastgoed en als vastgoed projectontwikkelaar om financieringscontracten op te stellen om bijvoorbeeld nieuwe kantoren of woonwijken te bouwen.

Onze advocaten gespecialiseerd in vastgoed kunnen u goed helpen bij het opstellen van financieringscontracten als u wilt investeren in vastgoed of als u investeerders in vastgoed zoekt. Uiteraard kunnen wij u ook op fiscaal vastgoed gebied ondersteunen om te kijken hoe belastingtechnisch een en ander moet worden gestructureerd om zo voordelig mogelijk te kunnen financieren.

Onze adviseurs hebben een brede ervaring op gebied van financiering in de horeca, zorg, medische centra en ziekenhuizen, supermarkten, beleggingspanden en kantoorpanden. Als kantoren een nieuwe bestemming krijgen en worden gerenoveerd, maar ook als nieuwe kantoorgebouwen moeten worden gefinancierd. 

Financieringscontract opstellen

Wilt u een financieringscontract opstellen? Overleg dit dan gerust gratis en vrijblijvend met onze fiscalisten, juristen of advocaten. Kies rechts zelf uw fiscalist, jurist of advocaat of neem direct contact op met ons kantoor zodat wij kunnen adviseren welke van onze specialisten u het beste en meest voordelig kan helpen.