Fiscale planning

Fiscale planning

Fiscale planning is een breed vakgebied omgeven door regels en wetten, maar met veel meer mogelijkheden dan er beperkingen zijn.

Onze fiscalisten hebben jarenlange ervaring bij de grote kantoren in Nederland en kunnen u daarom uiterst goed adviseren bij uw fiscale planning. Plan eens een vrijblijvend gesprek met de fiscalist van uw keuze.

Fiscale planning heeft betrekking op veel aspecten van uw financiële toekomst en helpt u om de juiste keuzes te maken zodat u een financieel onafhankelijke toekomst heeft en blijft houden.
Tevens komt er een belangrijk stuk erfrecht kijken en de belasting op erfenissen.

Fiscaal advies van onze fiscalisten

Het is verstandig om eens te kijken wat fiscaal het meest aantrekkelijk is voor u, uw partner en uw kinderen of neven en nichten. Of u bijvoorbeeld al een deel van uw vermogen kunt schenken.

Samen met onze fiscalisten en financieel specialisten kunt u bespreken hoe we ervoor zorgen dat de belastingdienst zo min mogelijk afpakt.

Wilt u uw bedrijf bijvoorbeeld verkopen of wilt u bedrijfsopvolging nu alvast regelen zodat fiscale constructies voorkomen dat de belasting meer van u erft dan uw naasten?

In samenwerking met de beste notarissen helpen onze fiscalisten u ook voordelig bij planning van erven van vermogen en bedrijfsopvolging.