Fiscalist echtscheiding en fiscaal advies bij echtscheiding

Fiscalist echtscheiding

Fiscalist echtscheiding? Omdat u zelf alles goed wilt regelen, fiscaal en financieel gezien, of omdat uw advocaat u heeft aangeraden goed fiscaal advies bij echtscheiding in te winnen wilt u een fiscalist bij uw echtscheiding inschakelen.

Helaas komt het vaak voor dat een echtscheidingsconvenant van een mediator of advocaat fiscaal gezien rammelt. Dit kan nu en later voor fiscale en financiele problemen zorgen voor een of beide partners. Onze fiscalisten en fiscaal juristen gespecialiseerd in echtscheidingen helpen u om dit te voorkomen en om ervoor te zorgen dat u later niet opnieuw een advocaat moet inschakelen omdat u nietige afspraken heeft gemaakt.

Echtscheiding uitgelegd

Geen zin om een heel artikel te lezen? Bekijk dan onze korte video waarin we de echtscheiding stap voor stap uitleggen.

 

Kosten fiscalist echtscheiding

Fiscalisten van LegalSpot die u helpen met fiscaal advies bij uw echtscheiding verdienen zich eigenlijk altijd terug. Zo voorkomt u dat u nog meer kosten maakt, maar ook dat u onenigheid met de belastingdienst krijgt. Toch wilt u vast graag weten wat de kosten zullen zijn.

Omdat elke scheiding uniek is, kunt u daarom altijd vrijblijvend uw situatie voorleggen aan een van onze fiscalisten op deze pagina. Deze adviseurs zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en helpen u graag zo goed en voordelig mogelijk.

Daarom bieden zij voordelige uurtarieven aan, maar is het ook mogelijk om een vast tarief af te spreken zodat u weet voor welk bedrag uw echtscheiding fiscaal geregeld kan worden.

Wat kan een fiscalist bij echtscheiding voor mij doen?

Uw advocaat is voor het juridische advies bij scheiding en goede echtscheidingsadvocaten vindt u uiteraard ook op LegalSpot, echter bieden wij ook fiscalisten bij echtscheidingen voor het fiscale en financiele gedeelte van uw scheiding.

Onze fiscalisten gespecialiseerd in echtscheidingen helpen u goed en voordelig bij het afronden van alle fiscale zaken rondom uw scheiding.

Denk hieraan als u vermogen heeft opgebouwd, een bedrijf heeft met uw ex-partner, een hypotheek of koophuis heeft of omdat zaken omtrent opgebouwd pensioen moeten worden geregeld. Ook op gebied van lijfrente en lijfrentekapitaal adviseren wij u graag.

Daarnaast wordt ook alles geregeld omtrent de alimentatie en alles wat er op gebied van belastingen komt kijken bij alimentatie. Is alimentatie afkopen bijvoorbeeld fiscaal aantrekkelijk?

Voorbeelden van zaken die wij voor u fiscaal goed kunnen organiseren rondom een echtscheiding zijn:

 • Koophuis en hypotheek
 • Fiscale check echscheidingsconvenant
 • Boedelverdeling
 • Opgebouwd vermogen
 • Opgebouwd pensioen
 • Ouderdomspensioen verdelen
 • Nabestaandenpensioen
 • Lijfrente en lijfrentekapitaal
 • Alimentatie afkopen
 • Afspraken over uw bedrijf
 • Partneralimentatie en kinderalimentatie

Afkopen alimentatie

Is afkopen van alimentatie fiscaal aantrekkelijk of juist niet? En wat zijn de gevolgen van fiscaal partnerschap bij echtscheiding?

Om te voorkomen dat u fiscaal en financieel nog meer te verwerken krijgt dan u door uw scheiding al heeft gekregen, kunnen onze fiscalisten u goed, goedkoop en snel helpen.

Kijk hiervoor hier of rechts van dit artikel om uw eigen fiscalist te kiezen of klik op onderstaande knop en laat ons u helpen bij het kiezen van de beste fiscalist bij echtscheiding in uw eigen stad of regio.

Dit geldt ook als u duurzaam gescheiden leeft.