Fiscalist private equity

fiscalist private equity en fiscaal advies private equity investeren

Fiscalist bij private equity investeringen in Nederland of internationaal? Onze fiscalisten hebben jarenlang bij de grootste Nederlandse tax firms gewerkt en weten dus precies hoe ze private equity bedrijven en particuliere investeerders moeten adviseren.

Daarnaast kunnen onze fiscalisten ook uitstekend helpen als u ondernemer bent en een investeerder zoekt. Bijvoorbeeld als u een startup heeft en vermogen nodig heeft om nog verder te groeien.

Wat is private equity?

Private equity is privévermogen waarmee wordt geïnvesteerd. Investeerders kunnen met private equity of eigen vermogen deelnemen aan investeringsfondsen of via een zelf op te richten fonds investeren in bijvoorbeeld start-ups.

Zoals gezegd werken wij met de beste fiscalisten en met AA- en RA-accountants. Hierdoor kunnen wij op zowel fiscaal als financieel vlak adviseren op het gebied van private equity.

Informal investor

Als u een private investeerder of informal investor zoekt of als u met privévermogen als informal investor wilt investeren in andere bedrijven is het belangrijk om u zelf ook financieel en fiscaal te laten adviseren. Als u in Nederland wilt investeren, maar zeker ook als u internationaal investeringen wilt doen.

Private equity services

En biedt u private equity services aan? Bijvoorbeeld in Nederland of België, zoals Amsterdam, Utrecht of Brussel of andere steden in Nederland, de Benelux en Europa. Van Limburg en London tot Luxembourg. Onze fiscalisten gespecialiseerd in private equity helpen u graag.

Neem eens contact op om vrijblijvend uw mogelijkheden te bespreken.