German desk advocaten

German desk met advocaten in Nederland en Duitsland

German desk advocaten helpen als u met uw bedrijf zaken doet met Duitsland, in Duitsland of bijvoorbeeld via Nederland en Duitsland. Doorvoeren van goederen via Rotterdam in Nederland naar Duitsland en verder? Naar Polen (Polska), Turkije(Turkey) of Rusland (Russia)? Dan is het fijn als die advocaat ook echt Duits spreekt en verstand heeft van Duits recht. Dat is bij ons het geval.

Vul dan via onderstaande knop vrijblijvend uw gegevens in.

Ook als particulier kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld omdat u in Duitsland woont en een erfenis krijgt uit Nederland, of omdat u wilt scheiden en er zaken in Duitsland en Nederland geregeld moeten worden.

Onze advocaten op de German desk spreken dan ook vloeiend Duits en Nederlands en zijn gevestigd in Amsterdam en in Duitsland.

Onze advocaten, juristen en fiscalisten (tax advisors) begrijpen heel goed dat internationaal zaken doen extra aandacht vraagt. Als u wilt beginnen met internationaal ondernemen met Duitsland of goederen via Rotterdam wilt doorvoeren naar Duitsland. Maar ook als u al handel drijft met Duitsland en er een geschil is ontstaan. Bijvoorbeeld een geschil met uw leverancier in Duitsland.

Internationale overeenkomsten

Wilt u zaken gaan doen met uw bedrijf in Duitsland of wilt u een groot aantal goederen of bijzondere producten importeren vanuit Duitsland? Laat u voordelig adviseren door onze advocaten van de German desk. Zo krijgt u bijvoorbeeld de beste contracten en weet u zeker dat u veiliger internationaal zaken doet. En is er dan toch een geschil ontstaan? Onze advocaat spreekt Duits en Nederlands en kan dus uitstekend helpen.

Internationaal geschil

Is er een geschil of probleem ontstaan toen u internationaal zaken deed met Duitsland? Bijvoorbeeld omdat een leverancier niet leverde of omdat een leverancier niet leverde wat u had afgesproken? Wellicht is er schade ontstaan tijdens het transport en wilt u hierom met onze advocaten van de German desk bespreken hoe u dergelijke problemen kunt oplossen.

Dat kan. Onze German desk advocaten spreken ook echt Duits en helpen u graag bij internationaal zaken doen met Duitsland.

German desk advocaten helpen als u met uw bedrijf zaken doet met Duitsland, in Duitsland of bijvoorbeeld via Nederland en Duitsland. Doorvoeren van goederen via Rotterdam in Nederland naar Duitsland en verder? Bijvoorbeeld naar Polen (Polska), Turkije(Turkey) of Rusland (Russia)? Dan is het fijn als die advocaat ook echt Duits spreekt en verstand heeft van Duits recht. Dat is bij ons het geval.

Familierecht

En bent u niet op zoek naar een German desk advocaat die u zakelijk helpt, maar juist op het gebied van familierecht? Onze advocaten helpen u graag bij echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie en strafrecht.

Advocaat Duitsland - Nederland

Wilt u een Duits en Nederlands sprekende advocaat in Nederland? Kies dan uit onderstaande opties en klik op:

  • Duits sprekende advocaat in Nederland voor bedrijven
  • Duits sprekende advocaat in Nederland voor particulieren

Advocaat Nederland – Duitsland

Wilt u een Nederlands en Duits sprekende advocaat in Duitsland? Zoekt u een advocatenkantoor met German desk? Klik dan op Duitse advocaat gespecialiseerd in Duits recht en Nederlands recht.

Vul dan via onderstaande knop vrijblijvend uw gegevens in.