Hoe krijg je gratis juridisch advies?

Gratis juridisch advies

Wij helpen je heel graag gratis op ons forum. Leg alsjeblieft nooit zelf je vraag voor aan een van onze advocaten of juristen als je gratis advies wilt.
Doe je dit toch dan betaal je namelijk direct het reguliere tarief!

Volg voor gratis juridisch advies twee korte stappen en leg jouw vraag voor via ons forum. Dan weet je 100% zeker dat jouw vraag gratis wordt beantwoord door juristen of advocaten.

Stap 1

Ga naar het forum door te klikken op: forum

Stap 2

Klik op de oranje knop om jouw vraag te stellen en stel jouw vraag.

 

Advocaten en juristen die deelnemen aan ons forum zullen jouw vraag dan snel beantwoorden. En is daadwerkelijk een advocaat of jurist nodig, dan kan je deze eenvoudiger inschakelen dan ooit.

Op het forum geven advocaten en juristen namelijk heel graag een kort antwoord waarin jouw mogelijkheden worden aangeven.

Een volledig advies kunnen we niet geven, maar we helpen je wel graag op weg. Dit kan op ons forum, maar ook via mail of een appje. Kies niet zelf een advocaat of jurist, maar leg jouw vraag voor via het forum.

Ook kan je online een bericht achterlaten. Gebruik hiervoor dan de knop rechtsonder in beeld en wij reageren net als via Whatsapp op werkdagen binnen 24 uur.

Wil je een gratis advocaat of jurist? Dan verwijzen wij je naar de Rechtswinkel of het juridisch loket.

Chat met ons en wij kijken of het zin heeft om een advocaat of jurist in te schakelen. Als je een probleem of juridische vraag hebt kan je chatten zodat onze juristen die met je chatten kunnen bekijken of een adviseur inschakelen nodig is.

Wij kunnen echter geen gratis advies geven en kunnen ook niet via de chat adviseren. Wel kan je natuurlijk altijd jouw vraag stellen via de chat, whatsapp chat of via onderstaande button! Want onze juristen kijken tijdens de chat graag met je wat uw mogelijkheden zijn en of een van onze adviseurs voordelig kan helpen.

Gratis juridisch advies via chat

Gratis juridisch advies is online misschien wel te vinden, maar de vraag is of je gratis juridisch advies wel wilt gebruiken als je de rechter en jouw tegenpartij wilt overtuigen van jouw gelijk? Of als je in een bepaalde kwestie jouw gelijk wilt halen.

Mocht je in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan verandert dat natuurlijk de zaak. 

Wij kunnen u ook gratis helpen

Wil je liever ondersteuning bij jouw keuze of weet je niet goed of je een advocaat in de arm moet nemen of juist een jurist, mediator of fiscalist. Onze klantenservice heeft alle juridische kennis in huis om je te kunnen helpen bij het maken van jouw keuze.