Hoe komen belastingadviseurs en fiscaal juristen aan klanten?

Hoe komen belastingadviseurs en fiscaal juristen aan klanten?

Hoe komen belastingadviseurs, administratiekantoren en fiscaal juristen of fiscalisten aan klanten of cliënten? Dat is een vraag die veel belastingadviseurs en fiscaal juristen zichzelf stellen als ze voor zichzelf beginnen. Stel jezelf ook de vraag als je het veilige, wellicht grote en internationale, kantoor gaat verlaten waar je jaren hebt gewerkt en met al die kennis en ervaring je eigen fiscaal advieskantoor of administratiekantoor wilt oprichten.

Uniek profiel aanmaken

In dit artikel leggen we uit wat de mogelijkheden zijn en wat LegalSpot hierin betekent. Zo kan je zelf bepalen of je een profiel wilt of niet. We bespreken daarom:

  • Hoe komen belastingadviseurs en fiscaal juristen aan klanten?
  • Hoe werkt marketing voor uw kantoor?
  • Fiscale marketing
  • Marketing voor belastingadviseurs, fiscalisten en fiscaal juristen
  • Ervaring met online marketing
  • Kosten online marketing 

Heb je al een administratiekantoor? Of een fiscaal juridisch advieskantoor? Of wil je net gaan starten als fiscalist met uw belastingadviesbureau of administratiekantoor?

Dan is het goed dat je dit artikel leest. Vele fiscaal adviseurs, juristen en advocaten gebruiken LegalSpot om hun kantoor te kunnen laten groeien of sneller te laten groeien dan voorheen.

LegalSpot is een platform waarop zakelijke en particuliere klanten intuïtief hun weg vinden naar de juiste adviseur. Wil je enkel zakelijke cliënten adviseren? Geen probleem. Dan krijg je geen opdrachten van particulieren.

Of ben je naast fiscaal juridisch advies ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld jaarrekeningen en boekhouding?

Met een profiel bij LegalSpot word je optimaal vindbaar en krijg je opdrachten die jou en jouw kantoor helpen groeien.

Een profiel bij LegalSpot maak je eenvoudig en gratis aan door te klikken op “klantenbestand vergroten”.

Marketing

Marketing lijkt makkelijk. Zeker tegenwoordig. Kwestie van een profiel aanmaken bij de zoekmachine van jouw keuze, optimaliseren van jouw advertentie en de opdrachten stromen binnen. Toch? Helaas, niets is minder waar. Vaak is online marketing via zoekmachines of offline marketing onbetaalbaar.

Hoe werkt marketing voor jouw kantoor?

Maar hoe kan je marketing dan wel inzetten als je net start of al jaren ervaring hebt, maar simpelweg niet duizenden euro’s uit wilt geven aan offline marketing en online marketing?

Fiscale marketing

Wij helpen daarbij. Bij ons betaal je geen abonnementskosten. Zo kan je zonder risico en zonder kosten bekijken waarom wij ons dagelijks bewijzen aan onze adviseurs. En of het voor jou aantrekkelijk is om ook te groeien met LegalSpot.

Werk je in een niche? Of wil je juist een zo groot mogelijk publiek aantrekken? Wij realiseren de vindbaarheid over de hele linie en van jaarrekening en belastingaangifte voor bedrijven en particulieren tot zeer specifieke gebieden als de tonnageregeling, erfbelasting en internationaal belastingrecht. Bijvoorbeeld via trusts, trustkantoor, escrow en meer.

Marketing voor belastingadviseurs, fiscalisten en fiscaal juristen

Onze adviseurs maken dankbaar gebruik van de perfecte landelijke vindbaarheid van LegalSpot en zien het als een goedwerkende en voordelige manier van online marketing.

Ervaring met online marketing

Een van onze fiscaal juristen en belastingadviseurs beschrijft LegalSpot treffend tijdens een uitgebreid gesprek dat wij met hem voerden:

“LegalSpot is de meest welkome en best betrouwbare manier om voordelig het klantenbestand uit te breiden en relatie op te bouwen met cliënten die terugkomen en dus vaste klant worden. Door de in Nederland unieke opbouw van de website kiezen klanten zelf voor de adviseur die hen aanspreekt. Op basis van prijs, regio, vakgebieden en ervaring, maar zeker ook door de persoonlijke introductie van de adviseur met het profiel op LegalSpot.”

Kosten online marketing

Online marketing is niet gratis. Dat is het eigenlijk nergens. Uiteraard zijn er gratis mogelijkheden, maar je wilt met jouw kennis en ervaring ook horen bij een groep collega’s die ook een goede mate van kwaliteit wil bieden.

Adviseurs die zijn aangesloten bij LegalSpot staan voor kwaliteit. Het zijn de beste adviseurs die staan voor kwaliteit. En dat maakt het een aantrekkelijke groep om bij te horen.

Ze opdrachten zijn van hoge kwaliteit en zijn een goede bron van inkomsten.

Maar online marketing hoeft ook niet duur te zijn. Zo maak je bij ons gratis een profiel aan en betaal je enkel voor aan jou voorgelegde aanvragen.

Via jouw unieke profiel kunnen zakelijke en particuliere klanten in Nederland en het buitenland contact met je leggen. Zo ontvang je alle belangrijke contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en email adres.

Daarnaast formuleert de cliënt de fiscale vraag waar men mee worstelt. Vanaf dat moment is het aan jou om contact op te nemen met de cliënt. Liefst telefonisch. Telefonisch contact vervijfvoudigd de conversie van vraag naar betaalde opdracht en dat is voor jou uiteindelijk de belangrijkste reden waarom je lid bent van LegalSpot: groei en nieuwe klanten binnenhalen.