Internationaal fiscaal advies door onze internationale fiscalisten

Internationaal fiscaal advies

Internationaal fiscaal advies? Onze fiscalisten en fiscaal juristen hebben jarenlange expertise bij de grootste internationale advieskantoren van Nederland. Van trustkantoren tot de big four. Daardoor kunnen zij adviseren bij allerlei internationale fiscale vraagstukken. Denk bij internationaal fiscaal advies bijvoorbeeld aan:

  • Internationale overname
  • Transfer pricing
  • Country by country reporting
  • BTW optimalisatie
  • Tax rulings, domiciliation & trustkantoren
  • Herstructurering
  • Expats

Wij werken met fiscalisten, fiscaal juristen, fiscaal economen, accountants en boekhouders om het complete plaatje internationaal fiscaal advies aan te kunnen bieden.

Het klinkt als een hele rits adviseurs, maar eigenlijk komt het neer op een volledig pakket van juridisch, fiscaal en financieel advies bij internationaal zaken doen en internationaal opereren als bedrijf.

Internationale overname en internationaal ondernemen

We werken met deze combinatie van adviseurs omdat onze ervaring leert dat bij internationaal ondernemen en internationaal fiscaal advies veel komt kijken. Zeker bij een internationale overname.

En wilt u enkel een van onze juristen inschakelen of alleen een fiscaal jurist met internationale kennis en ervaring? Geen probleem.

Tax rulings, domiciliation & trustkantoren

Vaak is er veel mogelijk voor uw bedrijf op het gebied van internationaal ondernemen en internationale overnames.

Maar zeker ook op het fiscale vlak valt voordeel te halen voor internationaal opererende bedrijven. En dat is precies waar onze adviseurs u bij helpen.

Zo kunt u via onze fiscalisten een internationale structuur opzetten om zoveel mogelijk rendement uit uw omzet en winst te behalen. Door deze structuren via tax rulings, domiciliation en een trustkantoor goed te onderhouden zorgen wij er met u voor dat u internationaal vertegenwoordigd bent en ook op die manier belasting betaalt. Zo voorkomen onze fiscalisten voor u dat u bijvoorbeeld dubbel belasting betaalt.

Expats

Ook expats kunnen baat hebben bij internationaal fiscaal advies. Bijvoorbeeld vanwege de 30%-regeling voor expats. De 30%-regeling voor expats biedt belastingvoordeel voor expats en bedrijven die met expats werken.