Juridisch platform MKB

Juridisch platform MKB

Juridisch platform voor MKB met de beste advocaten en juristen voor Midden- en klein bedrijf (MKB), dat is LegalSpot. Een groot deel van onze juridisch, fiscaal en financieel adviseurs is gespecialiseerd in advies voor MKB.

 

Juridisch platform

Bent u jurist, advocaat, boekhouder, accountant, belastingadviseur of fiscaal jurist en gespecialiseerd in zakelijk juridisch, fiscaal of financieel gebied voor het MKB? Dan bent u natuurlijk welkom om een profiel aan te maken op het juridisch platform voor MKB, LegalSpot.nl!

Maak uw unieke profiel hier aan.

Midden klein bedrijf

Het midden- en klein bedrijf spreekt bij veel mensen niet direct tot de verbeelding. Wat is het MKB? Het MKB is de bedrijfssector met tussen de 50 en 250 werknemers. Er zijn natuurlijk uitschieters naar boven en naar beneden, maar het gaat ook voornamelijk om de juridische verplichtingen die een bedrijf heeft of ze vallen onder het Midden en klein bedrijf (MKB).

ZZP platform

ZZP’ers maken steeds meer gebruik van juridisch platform LegalSpot. Om privézaken te regelen, maar ook om juridisch advies in te winnen via ons juridisch platform of om juist juridisch, fiscaal of financieel advies te geven aan MKB’ers. Veel van onze adviseurs zijn ZZP en gespecialiseerd in MKB.

Op het gebied van financiën. Maar natuurlijk ook juridisch en fiscaal gezien. Maak met onze adviseurs een financiele planning of vraag juristen en fiscalisten om juridisch en fiscaal aantrekkelijke ideeën om zoveel mogelijk over te houden na belastingen en andere groei beperkende maatregelen.

MKB juristen

MKB juristen zijn de juristen bij LegalSpot die gespecialiseerd zijn in MKB. Jarenlange ervaring hebben als jurist binnen MKB en daarom goed en goedkoop juridisch advies kunnen verlenen aan het Midden en klein bedrijf.

Arbeidsrechtelijk, op het gebied van werknemers ontslaan binnen MKB bijvoorbeeld. Of in geval van faillissement. Onze MKB juristen kunnen u adviseren via ons juridisch platform voor MKB.