Legal check | Goede en betaalbare legal checkup door juristen

Legal check

Graag leggen we u uit wat een legal check is zodat u inziet waarom legal checkups zo belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Steeds vaker laten bedrijven een legal checkup uitvoeren om te kijken of alle juridische zaken nog op orde zijn. Voldoen documenten nog? Zijn contracten en algemene voorwaarden up-to-date en heeft u overeenkomsten met klanten of leveranciers wel eens laten checken? Precies, niet zo vaak of nooit waarschijnlijk.

Wat is een legal check?

Een legal check is de manier om te kijken of uw bedrijf alle zaken juridisch op orde heeft. Met een legal checkup laat u een jurist kijken naar documenten, overeenkomsten en arbeidscontracten, privacy verklaring, disclaimer, algemene voorwaarden en nog veel meer. Aan de hand van die check krijgt onze jurist een beeld van de juridische risico's van uw organistatie. Die worden met u besproken en opgelost. Zo verlaagt een juridische checkup de risico's voor uw bedrijf enorm.

Hoe werkt een legal checkup?

Als u een legal checkup wilt aanvragen, kunt u dit heel gericht doen bij ons. Wilt u arbeidsrechtelijk alles op orde hebben? Dan past een jurist arbeidsrecht het beste bij u. Wilt u de overeenkomsten en voorwaarden van uw organisatie laten checken of juist contracten met leveranciers laten checken. Dan is een jurist ondernemingsrecht de beste optie.

Hoe het ook zei. Met juristen en advocaten van LegalSpot krijgt uw organisatie een goede en betaalbare legal check of legal checkup.

Legal check arbeidscontracten

Legal check algemene voorwaarden

Legal check inkoopvoorwaarden

Legal check intellectueel eigendom

Wat kost een legal checkup?

Een legal checkup start bij ons online, zo houden wij de kosten van legal checks zo laag mogelijk.

En maakt u zich geen zorgen, u hoeft bij geen abonnement af te sluiten waar u lang aan vast zit. Bij ons zit u niet vast aan maandelijkse kosten. U zit niet vast aan een duur juridisch abonnement. Nadeel van dergelijke abonnementen is namelijk dat u denkt maandelijks een laag bedrag te betalen en dan all-inclusive juridisch advies krijgt. Dat is echter niet waar. U kunt vaak elke maand even bellen met een jurist, maar als u een zaak wilt laten behandelen betaalt u gewoon fors bij.

Wij vragen alleen een vergoeding voor wat wij u leveren. Dat is wel zo eerlijk en nog hartstikke voordelig ook.

Precies weten wat de kosten van uw legal check zijn? Veel van onze juristen hanteren vaste tarieven voor legal checkups. Deze kosten staat vermeld bij het profiel van de jurist. Staat dit niet vermeld, dan kunt u het altijd kosteloos opvragen via het profiel van de jurist van uw keuze.

En weet u al precies welke checkup u wilt? Kies dan de jurist die u nodig heeft en leg online voor wat u wilt laten checken. Zo kunt u snel en voordelig een afspraak maken voor uw legal checkup.

Legal check startup

Legal check voor een startup? Dan bent u aan het goede adres. Onze juristen begeleiden startups graag. Zo kunnen ze hun eigen ervaring delen, maar ook voordelig contracten opstellen en algemene voorwaarden maken die passen bij uw unieke startup. Zo heeft u via ons de beschikking over topadvocaten en uitstekende juristen met jaren ervaring voor uw startup.

En wilt u geen juridisch advies, maar eens praten met een boekhouder of accountant voor uw startup? Ook dat is geen enkel probleem.