Marketing accountant, boekhouder en administratiekantoor

Marketing accountant, boekhouder en administratiekantoor

U bent boekhouder of accountant? U bent net gestart of heeft al veel ervaring als accountant, boekhouder of met uw administratiekantoor. Dan is de vraag vast wel eens bij u opgekomen hoe accountants aan nieuwe klanten komen of hoe boekhouders aan nieuwe klanten komen.

LegalSpot is succesvol op juridisch gebied en biedt nu ook financieel experts die kans. Al dik over de honderd advocaten, juristen, mediators en fiscalisten gingen u voor. Zij hebben nu een cruciale positie op internet binnen de fiscale en juridische markt in Nederland omdat LegalSpot enkel relevante opdrachten biedt. Kijk rustig op onze website en zie hoe wij werken en hoe wij voor u en uw kantoor toegevoegde waarde bieden.

Groei nu met ons mee!

Vanaf nu is groei via ons platform ook toegankelijk voor boekhouders en accountants. Bent u boekhouder of accountant, maar heeft u maar een beperkt budget? Meld u nu hier aan, want dan is een profiel bij LegalSpot perfect voor u!

Maak een uniek profiel aan en groei met ons mee door te klikken op “marketing boekhouder” of “marketing accountant” en dit profiel aan te maken.

Er is op LegalSpot.nl namelijk merkbaar veel vraag naar boekhouders, accountants en administratiekantoren. Om die reden is het sinds kort ook mogelijk om een profiel aan te maken als u financieel adviseur bent.

Lead generation?

Bij LegalSpot gaan we beter te werk dan pure lead generation. Cold callen is niet altijd de beste optie, het is namelijk vrij duur. LegalSpot is zo opgebouwd dat bezoekers gevoelsmatig naar de juiste adviseur worden geleid.

Een uniek profiel aanmaken is dus eigenlijk genoeg om beter gevonden te worden en meer klanten voor uw accountants- of administratiekantoor te krijgen. Het is de beste marketing tool voor accountants en boekhouders.

Offertes?

Daar doen wij niet aan. Bij ons hoeft u niet met andere partijen te strijden door offertes uit te brengen om uiteindelijk niet de opdracht te krijgen. 

Bij LegalSpot.nl maakt u online een profiel aan, u geeft u vakgebieden, specialisaties en ervaring aan en u wordt daarna vanzelf gevonden door nieuwe cliënten. Uiteraard enkel op de vakgebieden waarop u gevonden wilt worden.

Daar werken wij dan weer elke dag hard aan!

Heeft u wel eens nagedacht over reclame voor uw accountantskantoor, administratiekantoor of boekhouderskantoor?

Waarschijnlijk wel. Maar omdat u denkt dat de kosten te hoog zijn of omdat u vindt dat reclame en marketing niet meteen de speerpunten van u als accountant of boekhouder zijn of moet zijn heeft u dit nog niet of maar beperkt ingezet.

Marketingtips

Maar om aan nieuwe klanten te komen en uw bedrijf te zien groeien is marketing en reclame maken ondertussen ook voor boekhouders en accountant noodzakelijk. Zeker online.

Wilt u dan inschrijven op opdrachten door veel offertes uit te brengen? Nee, dan bent u veel tijd kwijt met het opstellen van offertes voor potentiele cliënten terwijl de kans klein is dat ze voor u kiezen.

U brengt immers samen met nog enkele partijen een offerte uit. En als u de offerte inschrijving wint is het nog steeds niet zeker dat de potentiele cliënt daadwerkelijk een opdracht bij u plaatst.

Meedoen aan offertes voor accountants en boekhouders kost u veel tijd en dus keer op keer geld zonder resultaat.

Bij LegalSpot hebben mensen of bedrijven al voor u, uw kantoor en uw ervaring gekozen als de vraag bij u binnenkomt. Dit komt door uw unieke profiel en is de ultieme manier van moderne online marketing voor accountants en boekhouders.

Kosten online marketing

Als accountant of boekhouder bent u wellicht huiverig voor online marketing. Dit is nergens voor nodig. De kosten voor online marketing als accountant of boekhouder zijn laag met 25 euro per lead en het is eenvoudig om een profiel aan te maken.

Dit komt omdat u nog tot de early adopters behoort. Het is daardoor voor u helemaal risicoloos.

5 tips om te groeien      

Om in de huidige markt te kunnen groeien als accountant of boekhouder met uw accountantskantoor, boekhouderskantoor of administratiekantoor is het belangrijk om te kijken waar kansen liggen.

LegalSpot heeft haar website zo ingericht dat enkel relevante opdrachten bij u terecht komt. Zo betaalt u niet voor opdrachten waar u niets aan heeft.

Om aan te geven waar u op moet letten volgen hieronder 5 tips voor boekhouder en accountant om groei te realiseren.

  1. Online exposure accountant, boekhouder, administratiekantoor
  2. Bepaal uw marketing budget
  3. Kies het beste platform
  4. Getargete marketing werkt het best
  5. Promoot uzelf met een uniek profiel

Extra!          

Meld u nu aan bij LegalSpot om direct groei te realiseren en om in een klap bovenstaande tips ten uitvoer te brengen!

Hieronder leggen we de marketingtips voor u als accountant of boekhouder nog even kort uit:

Ad. 1     Online exposure, oftewel online publiciteit, geeft u de mogelijkheid om uw naamsbekendheid en klantenbestand te vergroten. Enorm te vergroten zelfs.

Zo kunt u nu ook groeien buiten uw eigen regio! Maar wellicht wilt u alleen groeien binnen uw specialismen, maar wel enkel binnen uw eigen regio. Bij LegalSpot is alles zo ingericht dat dat allemaal kan. Wij zijn hiermee uniek in Nederland! Gek genoeg eigenlijk!

 

Ad. 2     Zorg er altijd voor dat u duidelijk voor ogen heeft wat uw marketing budget als boekhouder of accountant is per periode. Dus per jaar, kwartaal of maand.

 

Ad 3.     Zorg ervoor dat u kiest voor het beste online platform om uw marketing budget aan uit te geven.

 

Ad 4.     Geef alleen geld uit aan targeted marketing, zo voorkomt u dat u geld uitgeeft aan clicks waar u niks aan heeft. Als u enkel werkt voor MKB, wilt u niet dat u door particulieren of corporates wordt benaderd. Dat kost niet alleen tijd en geld, maar ook nog eens marketingbudget. Zonde! Meld u hier aan om alleen vragen te krijgen waar u wat aan heeft.

 

Ad 5.     Om zoveel mogelijk online exposure te krijgen voor uw accountantskantoor, boekhouderskantoor of administratiekantoor raden wij u aan om iedereen een individueel profiel te laten aanmaken. Dit kost u in principe niets meer, maar hiermee komen wel meer opdrachten bij uw kantoor terecht.