Marketing advocaten

Marketing advocaten en hoe u als advocaat marketing inzet

Marketing voor advocaten is de afgelopen jaren ontwikkeld, maar nog niet echt goed uit de voeten gekomen. Sommige vergelijkingssites hebben advocaten geprobeerd te overtuigen van hun kunnen.

Dat is niet altijd succesvol gebleken. Vooral omdat dergelijke sites ook advocaten online zetten die helemaal niet zijn aangesloten bij de website. Dat komt niet ten goede van de online beleving van nieuwe cliënten voor advocaten en is dus geen goede manier om (gratis) marketing te gebruiken.

Onze website werkt anders. Wij zijn geen vergelijkingssite en iedereen die zich bij ons aansluit staat met zijn eigen foto op onze website. Dit is even wennen misschien, maar mensen en bedrijven weten dan met wie ze zaken gaan doen. Ze kiezen echt voor u als ze juridische vragen hebben.

Daarom werken we alleen met advocaten die actief betrokken zijn bij ons platform, zijn we uitstekend online vindbaar en realiseren we relevante opdrachten.

Marketing als advocaat

Als advocaat wilt u online goed voor de dag komen. U werkt met uw advocatenkantoor elke dag hard om het beste resultaat te leveren voor uw cliënten en dat zou u ook best wel eens online willen zien terugkomen.

Daar is geen beginnen aan. Althans, niet voor een redelijke prijs. Uw website is mooi, maar wordt niet door honderden of duizenden mensen bezocht die een advocaat zoeken.

En als u wel eens geld heeft uitgegeven aan zoekmachine advertenties weet u dat dat meer kost dan dat het oplevert. Een simpel onderzoek van LegalSpot gaf na metingen als resultaat dat advertenties binnen zoekmachines hetzelfde slagingspercentage hebben als cold calling. Twee procent dus.

Daarnaast kost een klik op een advertentie al snel 5 tot 10 euro. Dit betekent dat een opdracht via zoekmachines al snel 100 tot 200 euro kost.

Zoekmachine optimalisatie advocaten

Wij hebben inmiddels de beste posities binnen zoekmachines en krijgen daardoor elke dag veel opdrachten binnen voor advocaten. Misschien lelijk, maar zie ons als een marketing tool voor advocaten als u dat wilt.

Meer dan 100 adviseurs doen inmiddels graag aan marketing voor advocaten via LegalSpot. Reclame maken als advocaat mag immers al jaren.

Als advocaat ook marketing inzetten? Gebruik dan net als uw collega’s LegalSpot. Meer dan 100 juridisch professionals in binnen- en buitenland werken al met ons. Dit komt omdat wij een goedkoper alternatief zijn dan zoekmachine marketing of geld uitgeven aan zoekmachine optimalisatie van uw eigen website.

Doordat wij uitstekend targeten (de juiste opdracht bij de juiste advocaat) en goed vindbaar zijn online mogen we oprecht zeggen dat marketing voor advocaten goed werkt via onze website voor u als advocaat.

En bent u geen advocaat, maar jurist, mediator of fiscalist? Ook dan kunt u uw online vindbaarheid verbeteren door een profiel aan te maken.