Nederlandse advocaat in Duitsland

Nederlandse advocaat in Duitsland | Nederlands en Duits recht

Nederlandse advocaat in Duitsland nodig? Onze Nederlands sprekende advocaten in Duitsland kunnen u het beste adviseren. Of u nu in Nederland woont en in Duitsland werkt of in Nederland, Duitsland of in beide landen uw bedrijf heeft en een juridisch conflict is ontstaan.

Onze advocaat in Duitsland spreekt vloeiend Nederlands en Duits en heeft kennis van het Duitse recht. Hierdoor kan zij u helpen bij grensoverschrijdende juridische zaken. Een afspraak maakt u online. Dit kan in Nederland of Duitsland plaatsvinden, maar ook telefonisch.

Omdat het contact online begint, werken wij altijd goedkoper dan anderen.

Hoe kom ik in contact met Nederlandse advocaten in Duitsland?

LegalSpot heeft advocaten in wel negen landen. Zoals: Nederland, Spanje, België, Duitsland, Turkije, Sint Maarten, Bonaire, Curacao en Aruba. Dit komt omdat wij het voor bedrijven en particulieren eenvoudig maken om online in contact te komen met advocaten in Nederland en het buitenland.

Daarnaast werken wij sneller en goedkoper dan andere advocaten in het buitenland. Dit komt omdat u online contact met ons legt. U vult uw situatie en uw gegevens in en wij bellen u terug om de mogelijkheden te bespreken en om een afspraak te maken als dat nodig is.

Een reactie krijgt u altijd binnen een dag en doordeweeks vaak al binnen enkele uren. Vanaf eind 2015 is het mogelijk om per adviseur te bekijken hoe snel deze reageert op uw vraag.

Grensoverschrijdend juridisch advies

Grensoverschrijdend juridisch advies tussen Nederland en Duitsland vindt u goedkoop bij ons.

Denkt u aan echtscheiding, heeft u vragen over alimentatie, familierecht, vastgoed en huurrecht of heeft u letselschade opgelopen door een medische fout van een arts in Duitsland of Nederland.

Onze Nederlandse advocaat in Duitsland helpt u op het gebied van:

  • Strafrecht
  • Familierecht (echtscheiding, alimentatie)
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Letselschade
  • Letselschade door medische fouten
  • Verbintenissenrecht