Contract opstellen in Engels, Duits of Frans

Contract opstellen in Engels, Duits of Frans

Contract in Engels, Duits, Frans of gewoon in het Nederlands opstellen? Of u nu overeenkomsten in het Engels, Frans, Duits of in het Nederlands wilt, bij LegalSpot bent u aan het goede adres.

Wij hebben juristen die vloeiend Duits, Engels en Frans spreken en ook contracten of voorwaarden voor u kunnen vertalen.

Gaat het om een arbeidscontract? Kies dan uit onze juristen arbeidsrecht.

Gaat het om contracten voor uw bedrijf of organisatie? Kies dan uit onze juristen ondernemingsrecht.

Overeenkomst opstellen

Overeenkomsten, contracten dus, heeft u nodig als u een bedrijf starten gaat of als u al jaren een bedrijf of organisatie heeft.

Uw overeenkomsten geven duidelijk aan waar u voor staat en welke afspraken u wilt vastleggen middels uw overeenkomsten.

Heeft u al langere tijd een bedrijf? Dan wilt u natuurlijk geen risico met uw overeenkomsten lopen omdat uw overeenkomsten niet meer up-to-date zijn.

 

Standaard overeenkomsten

Standaard overeenkomsten, of model overeenkomsten, vindt u op veel plaatsen op het internet. Niet altijd is duidelijk hoe u deze voorbeeld overeenkomsten of gratis standaard overeenkomsten gebruiken moet. Onze advocaten en juristen gespecialiseerd in overeenkomsten en het opstellen van overeenkomsten kunnen u goed en goedkoop helpen bij het opstellen of gebruiken van standaard overeenkomsten zoals arbeidsovereenkomsten, algemene voorwaarden, algemene inkoopvoorwaarden, koopovereenkomsten en meer.

Zo weet u zeker dat uw voorbeeld overeenkomst of standaard overeenkomst voldoet aan de meest recente wet- en regelgeving en komt u met uw organisatie niet in de problemen omdat u gratis standaard overeenkomsten heeft gebruikt om geld te besparen.

Met contracten van advocaten en juristen van LegalSpot bespaart u uiteindelijk zelfs meer tijd, geld en energie.

Arbeidsovereenkomst opstellen

Zelf arbeidsovereenkomst opstellen. Dat moet u niet willen. Zeker niet nu het arbeidsrecht drastisch veranderd wordt. U loopt daarom, zeker nu het arbeidsrecht wijzigt, het risico dat u voor hoge kosten komt te staan of claims van ex-werknemers krijgt als uw arbeidsovereenkomsten niet in orde zijn. Geeft u in de toekomst niet een maand van tevoren aan of u een contract verlengd en zegt u op? Dan moet u die ex-werknemer een maandsalaris compensatie betalen!

Houdt u dus bij het arbeidscontract opstellen geen rekening met de nieuwste wet- en regelgeving, dan kan u dit meer kosten dan het u bespaart.