Rechtszaak Frankrijk

Rechtszaak Frankrijk

Als u zaken doet in Frankrijk, dan kan het voorkomen dat u een zakelijk geschil krijgt met een van uw handelspartners. Of wellicht heeft u een geschil met de Franse overheid of Franse belastingdienst.                                                                             

Het is dan fijn om te weten dat LegalSpot gespecialiseerde Franse advocaten heeft in Frankrijk die vaker met dat bijltje hakken en kennis hebben van Frans recht om uw rechtszaken in Frankrijk te kunnen voeren.

Onze advocaten in Frankrijk, avocats, begeleiden u en uw bedrijf bij het starten van rechtszaken in Frankrijk, maar ook als u zichzelf moet verdedigen voor de rechtbank in Frankrijk.

Kom met ons in contact en onze advocaten bespreken graag uw kansen, mogelijkheden en onze tarieven. Daar zijn wij altijd heel open in, wel zo fijn, wel zo eerlijk.

Voorkomen bij rechtbank in Frankrijk

Moet u voorkomen bij een rechtbank in Frankrijk? Heeft u een dagvaarding uit Frankrijk ontvangen? Dan kan het zo zijn dat u of uw bedrijf ergens op wordt aangesproken. Dit kan van alles zijn. Het kan betrekking hebben op alimentatie, echtscheiding, arbeidsrecht, maar ook strafrecht en strafzaken of de hierboven genoemde zakelijke geschillen of geschillen met de Franse overheid.

Hoe dan ook, u moet voorkomen bij een rechtbank in Frankrijk. Wij staan u dan graag bij om u van begin af aan te begeleiden en te adviseren. Of het nu zakelijk is of particulier. Onze advocaten helpen u direct als u contact met ons opneemt wanneer u moet voorkomen bij de rechtbank in Frankrijk.