Rechtszaak Spanje

Rechtszaak Spanje

Als u zaken doet in Spanje, dan kan het voorkomen dat u een zakelijk geschil krijgt met een van uw handelspartners. Of wellicht heeft u een geschil met de Spaanse overheid of Spaanse belastingdienst.                                                                                                

Het is dan fijn om te weten dat LegalSpot gespecialiseerde Spaanse advocaten heeft in Spanje die vaker met dat bijltje hakken en kennis hebben van Spaans recht om uw rechtszaken in Spanje te kunnen voeren.

Onze advocaten in Spanje begeleiden u en uw bedrijf bij het starten van rechtszaken in Spanje, maar ook als u zichzelf moet verdedigen voor de rechtbank in Spanje.

Kom met ons in contact en onze advocaten bespreken graag uw kansen, mogelijkheden en onze tarieven. Daar zijn wij altijd heel open in, wel zo fijn, wel zo eerlijk.

Voorkomen bij rechtbank in Spanje

Moet u voorkomen bij een rechtbank in Spanje? Heeft u een dagvaarding uit Spanje ontvangen? Dan kan het zo zijn dat u of uw bedrijf ergens op wordt aangesproken. Dit kan van alles zijn. Het kan betrekking hebben op alimentatie, echtscheiding, arbeidsrecht, maar ook strafrecht en strafzaken of de hierboven genoemde zakelijke geschillen of geschillen met de Spaanse overheid.

Hoe dan ook, u moet voorkomen bij een rechtbank in Spanje. Wij staan u dan graag bij om u van begin af aan te begeleiden en te adviseren. Of het nu zakelijk is of particulier. Onze advocaten helpen u direct als u contact met ons opneemt wanneer u moet voorkomen bij de rechtbank in Spanje.