Hoe kan je een samenwerkingsovereenkomst laten opstellen?

Samenwerkingsovereenkomst opstellen

Samenwerkingsovereenkomst opstellen omdat u een bedrijf gaat beginnen of juist met een ander bedrijf gaat samenwerken? Het opstellen van samenwerkingscontracten voorkomt problemen in de toekomst.

Op het moment dat u denkt aan samenwerken, denkt u vaak niet aan mogelijke obstakels. En we zullen u niet vervelen met voorbeelden daarvan. We gaan liever in op de manier om dit te voorkomen.

Samenwerkingsovereenkomst opstellen bedrijven

Bedrijven die willen samenwerken of start-ups die een samenwerking zoeken met investeerders zijn voorbeelden van partijen die vaak een samenwerkingsovereenkomst laten opstellen. Hierbij kunt u ook denken aan het delen van kantoorruimtes met anderen. Besluit u samen met een andere partij een kantoorruimte te huren of trekt u bij een bestaand bedrijf in om samen verder te werken aan groei?

Leg dan in een samenwerkingsovereenkomst de belangrijkste zaken vast. Denk hierbij aan:

  • Doel van de samenwerking
  • Duur van de samenwerkingsovereenkomst
  • Verdeling van inzet
  • Verdeling van gemaakte kosten en financiering
  • Tussentijdse beëindiging samenwerkingsovereenkomst (uitsluiten!)
  • Einde samenwerking

Standaard samenwerkingsovereenkomst

Onze juristen werken niet met standaard samenwerkingsovereenkomsten. Ze hebben wel een model aan de hand waarvan ze maatwerk leveren. Op die manier kunnen zij u het meest voordelig helpen met het opstellen van een samenwerkingscontract en krijgt u toch maatwerk voor uw samenwerking.

Samenwerkingsovereenkomst laten opstellen

Elke samenwerking verschilt en elke financiële situatie van samenwerkingen verschilt. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons of kies op deze pagina zelf uw jurist om een samenwerkingscontract te laten opstellen.