Spaanse advocaten in Nederland en Spanje

Spaanse advocaat

Een Spaanse advocaat in Spanje of Spaans sprekende advocaat in Nederland nodig?

Als u een Spaanstalige advocaat in Nederland zoekt, kan Mirjam Koppe u het beste helpen. Let op, zij behandelt geen familierecht zaken, enkel huurrecht, bestuursrecht, contractenrecht en letselschade.

Als u een Nederlandstalige advocaat zoekt in Spanje, kan Krit Brocheler u het beste helpen.

Met onze ruime internationale ervaring kunnen onze Spaanse advocaten in Nederland en Spanje u binnen veel rechtsgebieden en bij veel situaties bijstaan.

Onze advocaten staan zowel particulieren als bedrijven bij. Bedrijven die in Nederland en Spanje een bedrijf hebben en particulieren die in Nederland of Spanje wonen en bijvoorbeeld een huis hebben of te maken krijgen met een echtscheiding of erfenis.

Spaanstalige advocaten in Nederland of Nederlandstalig in Spanje?

Als u een Spaanstalige advocaat in Nederland zoekt, kan Mirjam Koppe u het beste helpen. Maar let op! Zij helpt alleen op gebied van huur, contracten en incasso. Uiteraard kan zij hierbij particulieren en bedrijven helpen.

Zij kan niet helpen bij echtscheidingen of andere familirecht zaken.

Als u een Nederlandstalige advocaat zoekt in Spanje, kan Krit Brocheler u het beste helpen.

Hoe vind ik een Spaanse advocaat in Nederland?

Onze Spaans sprekende advocaat in Nederland is de specialist op gebied van familierecht en internationaal familierecht. Zo begeleidt zij echtscheidingen en beëindiging van samenlevingscontracten en regelt zij alle zaken die daarbij komen kijken. Hierbij kunt u denken aan:

 • Boedelverdeling
 • Afwikkeling huwelijksvoorwaarden
 • Echtscheidingsconvenant
 • Ouderschapsplan
 • Partneralimentatie
 • Kinderalimentatie
 • Gezag
 • Omgangsregeling

Daarnaast staat zij ook mensen bij die te maken krijgen met uithuisplaatsing, ondertoezichtstelling, curatele en bewindvoering. Kortom, voor elk rechtsgebied binnen het familierecht kunt u bij onze Spaanstalige advocaat in Nederland terecht.

In Nederland werken wij landelijk. U kunt ons dus altijd inschakelen of u nu in Huizen woont of in de grote steden Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Tevens is uniek aan onze samenwerking, dat wij ook in België actief zijn.

Hoe vind ik een Nederlandse advocaat in Spanje?

Goed, het liefst wilt u nooit een advocaat in Spanje. Maar als u woont in Spanje of uw ouders woonden in Spanje maar zij zijn overleden en u heeft nu vragen met betrekking tot de erfenis of vastgoed, dan kan het handig zijn om een Spaanse advocaat die Nederlands spreekt in te schakelen. Zo voorkomt u hoge kosten of lange juridische procedures door cultuurverschillen en taalbarrières. Ook in Spanje staan onze advocaten particulieren en bedrijven bij.

En juist om te voorkomen dat u zelf in een woud van Spaanstalige wetten en rechters verzeild raakt, is het fijn om een Nederlands sprekende advocaat in Spanje in te kunnen schakelen.

Kom online in contact met onze advocaat in Nederland met een kantoor in Madrid voor het beste juridische advies van Spaanstalige advocaten als een Spaanse advocaat nodig is.

Of het nu gaat om expats, echtscheiding, kennismigranten, strafrecht, incasso, arbeidsrecht of huurrecht en huurgeschillen in Nederland of Spanje. De advocaten van ons netwerk bieden u het advies dat u nodig heeft voor ieder moment, en dat voor een goedkoop tarief.

Advocaat Spaans recht

Door ons internationale netwerk van advocaten in Nederland en Spanje, kunnen wij u helpen als u in Spanje woont of in Spanje een huis of bedrijf heeft, maar ook als u vanuit Nederland zaken in Spanje wilt regelen zonder dat u per se daarheen wilt reizen.

Vakgebieden die wij internationaal bieden in Spanje en met advocaten Spaans recht zijn:

 • Familierecht
 • Echtscheiding
 • Erfrecht
 • Incasso en internationale incasso’s in Nederland en Spanje
 • Huurrecht en huurgeschillen in Nederland en Spanje
 • Vastgoed en onroerend goed in Nederland en Spanje
 • Strafrecht
 • Arbeidsrecht

Echtscheiding en erfrecht vallen onder het familierecht. Maar internationaal familierecht kan ingewikkeld zijn. Bijvoorbeeld als u te maken krijgt met een boedelverdeling of huwelijkse voorwaarden die ervoor zorgen dat u uw huis of bedrijf in Spanje wilt verkopen.

Incasso Spanje

Als u een bedrijf heeft met klanten in Spanje, dan kan het voorkomen dat zij niet betalen. Helaas, dit komt internationaal gezien relatief vaak voor. In dergelijke gevallen is er altijd een soort tweestrijd in de gedachte van onze cliënten. Enerzijds willen zij openstaande facturen innen. Logisch, maar anderzijds wilt u ook uw klanten niet kwijt.

Incasso in Spanje kan daarom goed verlopen met onze Nederlands en Spaans sprekende advocaten in Spanje. Op die manier kunt u in het Nederlands uw aanvraag doen en kan onze advocaat in Spanje met kennis van de Spaanse cultuur op een correcte manier uw vordering incasseren.

Deze manier van incasso in Spanje resulteert over het algemeen in een blijvende klantrelatie en betaalde vorderingen.

Vastgoed in Spanje

Vastgoed in Spanje en vastgoed investeringen in Spanje zijn veelvoorkomende bezigheden van Nederland. Maar Spanje is niet Nederland, maar dan met mooi weer. Het is een heel ander land met hele andere wetten en regelgeving.

Vooral op gebied van vastgoed wil dit nog wel eens onenigheid opleveren met de Spaanse overheid of andere Spaanse particulieren of bedrijven. Bij aankoop van vastgoed, maar ook bij verkoop van een appartement of huis en bij investeringen in Spanje.

Met een duidelijk plan van aanpak voorkomen onze advocaten in Spanje veel problemen rondom vastgoed of helpen ze als er problemen zijn rondom vergunningen en bouwvergunningen. Zelf op gebied van verborgen gebreken kunnen onze Nederlandse advocaten in Spanje helpen.

Wat kosten Spaanse advocaten?

Wij maken het online zoeken naar Spaanse advocaten zo eenvoudig mogelijk en daarom bieden wij u het voordeel dat het eerste contact online begint. Zo houden wij binnen ons netwerk vaste kosten, zoals kantoorkosten, lager dan concurrenten en bent u zeker dat u betaalbare Spaanse advocaten in Spanje kunt vinden.

Maar u kijkt hier ook omdat u de kosten van een advocaat in Spanje wilt weten. Uurtarieven liggen tussen de 100 en 250 euro. Maar schrik niet van uurtarieven. Onze Spaanstalige advocaten spreken ook graag met u vooraf een vast tarief af.

Met een vast tarief weet u altijd vooraf waar u aan toe bent en maakt u nooit onverwacht hoge kosten.