Topsporter en belasting en goed fiscaal advies voor topsporters

Topsporter en belasting

Als topsporter krijgt u net als ieder ander te maken met belastingaangiftes. Zeker als u ook internationaal sport, kan dat ingewikkeld zijn. Maar als u op de juiste manier uw belastingaangifte regelt met een van onze fiscalisten, kan het interessant zijn om internationaal verdiend geld elders te belasten dan in Nederland. Hiermee kunt u bijvoorbeeld dubbele belasting voorkomen.

Daarnaast houdt de belastingdienst er rekening mee dat u mogelijk in een relatief korte periode van enkele jaren meer verdiend. Om te voorkomen dat u te veel belasting betaalt kunt u bespreken met onze fiscalisten wat uw mogelijkheden zijn.

Topsporters belastingaangifte buitenland

Als internationaal topsporter kunt u, net als uw coaches, mogelijk gebruik maken van de vele verdragen die Nederland heeft gesloten met andere landen. Dit houdt in, dat het fiscaal aantrekkelijk kan zijn om uw inkomsten uit het buitenland ook in het buitenland te laten belasten.

Op die manier rekent u uiteindelijk minder af met de fiscus. Topsporters kunnen voor belastingaangifte in het buitenland contact opnemen met onze fiscalisten. Onze fiscalisten zijn belastingadviseurs met jarenlange internationale ervaring.

Ook op het gebied van belastingverdragen die mogelijk voordeel kunnen bieden voor topsporters en coaches van topsporters.