Turkish desk

Turkish desk

Turkish desk advocaten helpen als u met uw bedrijf zaken doet met Turkije of in Turkije. En dan is het fijn als die advocaat ook echt Turks spreekt. Dat is bij ons het geval.

Onze advocaten op de Turkish desk spreken vloeiend Turks.

Kiest u hieronder gerust zelf uw advocaat:

Advocaat Nuray Durdabak

Turkish desk advocatenkantoor

Kom in contact met onze Turkish desk en leg uw situatie voor aan onze Turkse advocaten. Onze Turkish desk advocatenkantoren helpen u dan direct.

Bent u via onze Turkish desk niet op zoek naar zakelijk advies, maar wilt u advies bij echtscheiding, alimentatie, huiselijk geweld, voogdij of juist strafrecht? 

Onze advocaten kunnen u hierbij goed helpen in het Nederlands en het Turks.

Internationaal ondernemen

Onze advocaten, juristen en fiscalisten begrijpen heel goed dat internationaal zaken doen extra aandacht vraagt. Als u wilt beginnen met internationaal ondernemen met Turkije, maar ook als u al handel drijft met Turkije en er een geschil is ontstaan. Bijvoorbeeld een geschil met uw leverancier in Turkije. Of als u wilt weten wat zaken doen met Turkije fiscaal gezien voor u betekent.

Internationale overeenkomsten

Wilt u zaken gaan doen met uw bedrijf in Turkije of wilt u importeren vanuit Turkije? Laat u voordelig adviseren door onze advocaten van de Turkish desk. Zo krijgt u bijvoorbeeld de beste contracten en weet u zeker dat u veiliger internationaal zaken doet. En is er dan toch een geschil ontstaan? Onze advocaat spreekt Turks en kan dus uitstekend helpen.

Internationaal geschil

Is er een geschil of probleem ontstaan toen u internationaal zaken deed met Turkije? Bijvoorbeeld omdat een leverancier niet leverde of omdat een leverancier niet leverde wat u had afgesproken? Wellicht is er schade ontstaan tijdens het transport en wilt u hierom met onze advocaten van de Turkish desk bespreken hoe u dergelijke problemen kunt oplossen.

Dat kan. Onze Turkish desk advocaten spreken ook echt Turks en helpen u graag bij internationaal zaken doen met Turkije.