Vast tarief advocaat

Vast tarief advocaat

Onze advocaten bieden voor veel zaken een vast tarief. Zo weet u vooraf wat u kunt verwachten en weet u welke vaste prijs u betaalt voor uw oplossing. Om naast een vast tarief onderscheid te maken, kunt u bij ons ook ervaring, uurtarief en reviews bekijken.

Maar we zullen het niet te moeilijk maken. U bent op zoek naar vaste tarieven van advocaten. Onze advocaten bieden vaste tarieven voor heel veel zaken. Van een vast tarief echtscheiding tot en familierecht zaken tot een vast tarief voor zaken binnen het arbeidsrecht.

Kijkt u daarom via onderstaande links naar onze advocaten en vraag gerust aan de advocaat van uw keuze wat zijn vaste tarief voor uw situatie is.

Vast tarief advocaat echtscheiding    (vanaf 337,50 per persoon)

Vast tarief advocaat familierecht

Vast tarief advocaat arbeidsrecht

Vast tarief advocaat ontslagrecht

Vast tarief advocaat huurrecht

Vast tarief advocaat strafrecht

Kies gerust uw advocaat via onze website en laat u via de zoekmachine eenvoudig in contact brengen met de beste advocaten. Staat geen vast tarief vermeld? Vraag er online naar of maak vast een afspraak.

Reviews over advocaten zijn beschikbaar vanaf november 2015.

Vaste tarieven advocatuur

Vaak zijn uurtarieven van advocaten een struikelblok. En welke advocaat biedt een vast tarief aan? Onze advocaten bieden u vaste tarieven aan. 

Een advocaat zoeken is voor veel mensen een hele opgave. Want waar moet u op letten als u een advocaat nodig heeft? En wanneer is een advocaat zoeken noodzaak? Kan een mediator of jurist wellicht ook helpen. 

Een advocaat zoekt u wellicht zo op internet, maar niet elke advocaat werkt voor het uurtarief dat u voor ogen heeft of tarieven die u zich kunt veroorloven. En vaste tarieven in de advocatuur? Dat is nog grotendeels onbekend bij het publiek.

Maar nu niet meer.

In dit artikel bespreken we hoe u eenvoudig de advocaat vindt die u kan helpen voor een tarief dat u kunt betalen.

U moet namelijk weten dat het bij onze advocaten mogelijk is om een vast tarief af te spreken. Bijna voor elke zaak. En dat is wel uniek te noemen, maar ook een van de redenen waarom zoveel particulieren en bedrijven liever met onze advocaten werken dan met ouderwetse advocatenkantoren.

Spreek met onze advocaat een vast tarief bij echtscheiding af. Maar ook vaste tarieven bij familierechtzaken die niet over scheiding gaan zij mogelijk. Zoals erfrechtzaken of alimentatie.

Maar wilt u een vast tarief van een advocaat arbeidsrecht? Ook dan kunt u met ons contact leggen. 

Kortom, of u nu een vast tarief voor uw echtscheiding wilt afspreken of omdat vaste tarieven in de advocatuur nieuw voor u zijn. Wij bespreken graag onze vaste tarieven met u.

Zo weet u altijd wat u kunt verwachten en voor welk vast tarief u het beste van advocaten kunt verwachten. Zo zal het uurtarief voor de advocaat gemiddeld veel lager voor u uitvallen. En dat is gunstig.

Overigens staan onze advocaten erom bekend dat ze de kosten vaak op de wederpartij kunnen verhalen, zeker binnen het arbeidsrecht is dat eerder regel dan uitzondering bij ons.

Stappenplan om de juiste advocaat te vinden

LegalSpot werkt gevoelsmatig en daarom kunt u eenvoudig een advocaat zoeken. Om uit te leggen hoe het werkt, hebben we voor u een stappenplan opgesteld.

Juridische kwestie

Iedereen loopt in zijn leven wel eens tegen juridische of fiscale problemen aan. Vaak is dit zonder tussenkomst van jurist of advocaat op te lossen, maar soms is het beter (of zelfs wettelijk verplicht) om een advocaat in te schakelen. In andere gevallen kunt u een juridische kwestie ook oplossen zonder advocaat, met behulp van een jurist.

Dit verschil maakt het allemaal niet makkelijker voor u als particulier of bedrijf. Want wanneer is nu een advocaat verplicht en wanneer kan ik een jurist inschakelen. Dat leggen we u uit.

Soort juridisch probleem

Gaat u scheiden? Heeft u een zakelijk juridisch conflict met een bedrijf? Een advocaat zoeken is dan vaak het eerste wat bij mensen opkomt. Die gedachte verdwijnt vaak al snel als niet duidelijk is wat de kosten zijn of als blijkt wat de uurtarieven zijn.

Advocaat of jurist?

Is een advocaat of jurist nodig? Wij maken dit graag helder. Een advocaat is verplicht als u naar de rechtbank, het gerechtshof of de Hoge Raad wilt voor civiele procedures. Civiele procedures zijn rechtszaken tussen burgers. Zonder tussenkomst van de overheid dus.

Overigens mag u voor de kantonrecht verschijnen zonder advocaat als het gaat om vorderingen tot 25.000 euro. Ook bij arbeidsrechtszaken en lichte strafzaken is een advocaat niet verplicht. U kunt dan overwegen om zelf uw verdediging te voeren.

Is een advocaat niet verplicht? Dan raden wij aan om een jurist te nemen. Een jurist kan vaak goedkoper werken dan een advocaat, maar geeft u toch de garantie dat u professioneel wordt bijgestaan tijdens een rechtszaak door iemand die ervoor geleerd heeft.

Rechtsgebied advocaat zoeken

Daarna is het zaak om te bekijken binnen welk rechtsgebied uw zaak valt. Een echtscheiding is bijvoorbeeld familierecht. Werknemer ontslaan of ontslag krijgen als werknemer valt onder het arbeidsrecht.

Een advocaat zoeken op rechtsgebied vereiste kennis van het recht. Maar omdat LegalSpot een geavanceerde zoekmachine heeft opgesteld is dat niet meer nodig. Zo kunt u gewoon een zoekwoord invullen en het systeem doet de rest. Zo vindt u nooit een advocaat die u niet gezocht heeft.

Kosten advocaten vergelijken

Advocaten zijn niet altijd open over de kosten. Dat is vervelend, want hoe weet je dan voor welk tarief jouw situatie kan worden opgelost? Die kosten kunt u vergelijken nadat u via de vorige stap de advocaten gespecialiseerd in uw juridische probleem heeft gevonden.

Zo is altijd aangegeven of een eerste gesprek gratis is en kunt u altijd vrijblijvend en gratis contact opnemen met onze advocaten om te vragen voor welk vast tarief of welk uurtarief zij u kunnen helpen.

Ervaring advocaat vergelijken

Als u eenmaal bij de juiste advocaat bent en helder heeft wat de kosten van advocaten zijn, kunt u als “extra” de ervaring vergelijken. Veel advocaten hebben namelijk een achtergrond bij de grootste advocatenkantoren van Nederland, maar werken nu voor een veel realistischer tarief voor LegalSpot.

Dat maakt ervaren advocaten inschakelen bereikbaar voor iedere particulier en ieder bedrijf.

Reviews advocaat lezen

Hotels, kappers, restaurants. Over alles kunt u reviews lezen. Maar nog niet over advocaten of juristen. Vanaf november 2015 is het mogelijk om ook reviews over advocaten te lezen en zelf reviews over een advocaat te schrijven. Zo helpt u anderen bij het vinden van de juiste advocaat.

Bent u snel geholpen? Of duurde het wat langer, maar waren juist de kosten heel laag?

Afspraak maken met de advocaat die u zocht

Na al dit zoeken is het nu tijd om een afspraak te maken met de advocaat die u zocht. Kies uw advocaat en kom online in contact door uw vraag online te stellen. Of door uw opdracht te plaatsen.

Advocaten nemen dan contact met u op en bespreken hoe en voor welk tarief ze u kunnen helpen. Kunt u zich daarin vinden? Dan schakelt u onze advocaat in.

Kijkt u daarom via onderstaande links naar onze advocaten en vraag gerust aan de advocaat van uw keuze wat zijn vaste tarief voor uw situatie is.

Vast tarief advocaat echtscheiding    (vanaf 337,50 per persoon)

Vast tarief advocaat familierecht

Vast tarief advocaat arbeidsrecht

Vast tarief advocaat ontslagrecht

Vast tarief advocaat huurrecht

Vast tarief advocaat strafrecht

Samenvattend: Uurtarief versus vast tarief in de adovcatuur

Het uurtarief in de advocatuur is steeds minder populair. Zowel onder advocaten als onder clienten. Wij merken het al langer. 

Clienten weten niet waar ze aan toe zijn, advocaten vinden het steeds moeilijker om het aantal uren te specificeren en te verantwoorden.

Om die reden bieden wij vaste tarieven voor advocaten aan. Met een vast tarief in de advocatuur weet u wat u kunt verwachten voor welke prijs. 

Dit is wel zo eerlijk. Kom met ons in contact en bekijk voor welk vaste tarief uw echtscheiding kan worden geregeld. Of een familierecht zaak omtrent alimentatie bijvoorbeeld.

Wij zijn helder in onze vaste tarieven omdat wij op die manier het liefst met u samenwerken en u adviseren. Het biedt u en onze advocaten meer zekerheid.

Daarnaast krijgen onze advocaten door de vaste tarieven die zij bieden steeds meer opdrachten. Simpelweg omdat bedrijven en particulieren hierdoor graag samenwerken met ons.