Vastgoed financieren en financiering vastgoed in Nederland

Vastgoed financieren in Nederland

Vastgoed financieren is een goede manier om te investeren in vastgoed en om te beleggen voor uw toekomst. Daarnaast kan het fiscaal voordeel en een goed rendement opleveren.

Vastgoed financieren kan in Nederland op heel veel verschillende manieren, zoals residentieel vastgoed, commercieel vastgoed of met een investeringspand.

Investeringspand

Met een investeringspand kunt u bijvoorbeeld op langere termijn veel rendement halen. Het kan bedoeld zijn als appeltje voor de dorst, een zekere maandelijkse inkomstenbrond of gewoon als studentenhuis of studentenkamer voor u zoon of dochter.

Zij kunnen u goedkoop en duidelijk uitleggen waar u op moet letten en hoe u fiscaal gezien de beste keuzes maakt, maar ook op juridisch gebied niet in een val loopt.

Laat dit duidelijk uitzoeken voordat u investeert in vastgoed of kiest voor financiering van vastgoed projecten in Nederland of het buitenland.

Bent u investeerder en zoekt u mogelijkheden om te investeren in vastgoed of heeft u investeerders gevonden voor uw vastgoed en vastgoed projecten?

Neem dan contact op met onze juristen, fiscalisten of accountants en bespreek hoe zij u het meest voordelig adviseren om het uiterste uit uw investering of financiering te halen.

Onze vastgoed juristen en fiscalisten zijn gespecialiseerd in:

  • Financieren van vastgoed in Nederland
  • Financiering residentieel  vastgoed
  • Financiering commercieel vastgoed
  • Aankoop en verkoop investeringsplan