Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Boekhouder besloten vennootchap

U heeft een boekhouder nodig omdat u een Besloten Vennootschap heeft en daarom heeft u zojuist een boekhouder gezocht gespecialiseerd in de administratie van de Besloten Vennootschap.

Bij LegalSpot zijn goedkope boekhouders aangesloten die u kunnen helpen bij de administratie van uw BV. Zij hebben zich gespecialiseerd in specifieke boekhoudtaken. De boekhouders die u hier vindt hebben het specialisme boekhouder voor de Besloten Vennootschap (BV of BVBA). 

Heeft u een BV en heeft u een boekhouder gezocht omdat u uw administratie wilt laten doen?

Dan kunnen de boekhouders die u hier vindt u perfect en goedkoop helpen. Uniek in Nederland is dat u ze online een vraag stellen kunt om te kijken of, hoe en voor welk aantrekkelijk tarief zij u kunnen helpen bij uw administratie en boekhouding.

Administratie besloten vennootschap

Uw administratie en boekhouding doen kan tijdrovend zijn. Zeker als u een BV heeft. Beter gezegd, juist als u een Besloten Vennootschap heeft. Dat heeft u ondertussen wel gemerkt en daarom heeft u nu een boekhouder gezocht gespecialiseerd in BV administratie.

Een boekhouder van LegalSpot heeft ervaring met de administratie van BV's binnen vele vakgebieden. Van BV's en dus de administratie voor de horeca, internetbedrijven en starters.

Kosten boekhouder besloten vennootschap

De kosten van een boekhouder als DGA van een Besloten Vennootschap wilt u zo laag mogelijk houden. En dat is precies wat LegalSpot ook wil realiseren voor u als Directeur Groot Aandeelhouder (DGA).

Bij boekhouders van LegalSpot zijn daarom vaste tarieven, uurtarieven en abonnementen mogelijk. Dat dit alledrie mogelijk is, is uniek in Nederland. Uw administratie door een boekhouder gespecialiseerd in BV's kan via LegalSpot al voor een uurtarief tussen de 35 en 85 euro excl. BTW worden gedaan. Voor een vast tarief, maar ook kunt u abonnementen afsluiten.

Daarnaast kunt u de boekhouder van uw keuze online een vraag stellen om te kijken wat voor u het voordeligste is of om direct online een afspraak te maken. Het is nog nooit zo eenvoudig en laagdrempelig geweest om zonder kosten een boekhouder te benaderen die u kan helpen.

 

 

 

 

Lees verder...