Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Boekhouding uitbesteden

Boekhouding uitbesteden

Boekhouding uitbesteden is de manier om uzelf van veel werk te verlossen en om te voorkomen dat er fouten in uw administratie sluipen. Naast het runnen van uw bedrijf, bijvoorbeeld uw eenmanszaak of B.V. (besloten vennootschap), heeft u niet altijd tijd en zin om uw boekhouding te doen. Maar de boekhouding uitbesteden, wat zijn de kosten wel niet bij uitbesteding van de boekhouding en waarom zou u uw boekhouding uitbesteden?

Wij leggen u graag uit wat de voordelen van uitbesteden van administratie zijn en waarom administratie uitbesteden vaak meer voordelen kent dan uw boekhouding zelf doen. In dit artikel leest u alles over boekhouding uitbesteden:

Kosten boekhouding uitbesteden

De kosten van boekhouding uitbesteden zijn bij ons altijd helder. Onze boekhouders aan wie u uw administratie kunt uitbesteden zijn hierin altijd open. Wel is er een aantal mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit een abonnement, het volledig uitbesteden van uw administratie of boekhouding of hulp en advies als u uw boekhouding met boekhoudsoftware zelf wilt doen. Hieronder vindt u de vanaf tarieven voor uitbesteding van uw boekhouding. 

Kosten boekhouding uitbesteden per uur

De kosten voor uitbesteding van uw boekhouding per uur zijn vanaf 35 euro exclusief BTW. Voor 35 euro exclusief BTW helpen onze boekhouders u volledig bij uw administratie en nemen de boekhouding uit handen. Uiteraard kan dit bij u thuis of op uw kantoor plaatsvinden en kan volledig worden samengewerkt met uw eigen accountant of een accountant van LegalSpot.

Kosten boekhouding uitbesteden abonnement

U kunt er ook voor kiezen om een abonnement af te sluiten op het uitbesteden van uw boekhouding. Voordeel hiervan is dat u altijd weet waar u aan toe bent en dat u nooit onverwacht hoge facturen krijgt omdat er meer uren besteed zijn aan uw boekhouding dan u had verwacht. Uiteraard wordt uw administratie volledig digitaal verwerkt en wordt alles op tijd ingediend. Abonnementstarieven die onze boekhouders aanbieden starten bij 45 euro exclusief BTW per maand.

Kosten hulp bij boekhouding zelf doen

Wij kunnen ons ook voorstellen dat u uw administratie toch liever zelf doet en het niet wilt uitbesteden. Maar hoe kunt u uw boekhouding zelf doen? Zonder kennis van boekhoudpakketten en alle software die daarbij komt kijken. Geen zorgen. Maak een afspraak met een van onze boekhouders en bekijk voor welk tarief ze u alles uitleggen als u uw boekhouding zelf wilt doen in plaats van wilt uitbesteden.

Boekhouding zelf doen of uitbesteden

Of u uw boekhouding zelf kunt doen of de boekhouding moet uitbesteden is afhankelijk van uw bedrijf, het aantal facturen en uw eigen voorkeur. Zoals u hierboven aan de tarieven ziet is het niet nodig om zelf veel tijd te investeren in het zelf doen van uw boekhouding. Daarnaast kost uitbesteden u niet altijd veel geld. Heeft u echter weinig bonnetjes en facturen omdat u nog starter bent of omdat u ZZP'er bent? Dan is het vaak net zo makkelijk om zelf de boekhouding te doen. Heeft u echter veel inkoopfacturen, bonnetjes en andere facturen, dan kan uitbesteden u al snel veel tijd schelen. En ook uw eigen tijd is geld. Het is uw afweging, maar onze boekhouders bespreken graag met u wat voor u de beste optie is. Zo leveren onze boekhouders maatwerk en kunnen zij u ook helpen als u uw boekhouding zelf wilt doen.

Waarom administratie uitbesteden?

De reden om uw boekhouding uit te besteden is eigenlijk tijd. Waarom u nog meer uw boekhouding moet uitbesteden? Omdat uw eigen tijd ook geld is en u natuurlijk wilt voorkomen dat u na avonden werk toch fouten heeft ontdekt. Onze ervaren boekhouders helpen u als u uw boekhouding en volledige administratie wilt uitbesteden.

Boekhouding outsourcen

Boekhouding outsourcen is de oplossing als u niet meer iemand fulltime of parttime in dienst wilt hebben voor uw boekhouding. Boekhouding outsourcen is vaak veel voordeliger dan wanneer u hiervoor een boekhouder aanneemt. Bespreek de mogelijkheden om uw boekhouding te outsourcen hier online met onze boekhouders.

Voordelen uitbesteden administratie

De voordelen van het uitbesteden van administratie zijn:

  • lage kosten
  • tijdsbesparing
  • digitale verwerking administratie
  • geen extra accountantskosten
  • altijd direct contact met uw eigen boekhouder
  • aangiftes altijd op tijd ingediend

Lees verder...