Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Boekhouder eenmanszaak

U heeft een eenmanszaak, werkt als ZZP'er (zelfstandige zonder personeel) of als freelancer en wilt u boekhouding doen. Maar u heeft geen idee hoe u uw boekhouding moet doen als ZZP'er, freelancer of voor uw eenmanszaak.

Of u weet wel hoe u uw boekhouding moet doen, maar u wilt toch dat er ook even met een professionele blik naar wordt gekeken door een boekhouder

U zoekt een ervaren boekhouder gespecialiseerd in boekhouding voor een eenmanszaak, voor ZZP'ers en voor freelancers.

Kijk dan rechts van dit artikel of klik hier. Hier stellen ervaren boekhouders zich aan u voor die gespecialiseerd zijn in allerlei soorten eenmanszaken als horeca, maar ook kinderdagverblijven of retail zoals winkels.

Boekhouder eenmanszaak verplicht?!

Boekhouding bijhouden is verplicht. Ook als u een eenmanszaak heeft. Een boekhouder inschakelen is echter niet verplicht. Hier bestaat dan ook nog wel eens verwarring over. Daarom vindt u bij LegalSpot het antwoord op uw financiele vragen.

Uw administratie, ofwel boekhouding, moet worden bijgehouden zodat de belastingdienst dit kan controleren. Uw administratie is essentieel voor uw BTW-aangifte.

Uw BTW-aangifte kunt u onmogelijk doen zonder een deugdelijke boekhouding.

Dus ondanks dat een boekhouder niet verplicht is als u ZZP'er of freelancer bent of een eigen eenmanszaak runt, is het wel ten zeerste aan te raden om een boekhouder uw administratie bij te laten houden en uw boekhouding niet zelf te doen.

Kosten boekhouder eenmanszaak

De kosten van een boekhouder zijn niet zo hoog als die van een accountant en effectief kan het u uiteindelijk veel geld schelen. Zeker als u bekijkt hoeveel van uw kostbare tijd u anders niet in uw eigen zaak kunt stoppen omdat u werkt aan uw boekhouding.

Stel onze boekhouders gespecialiseerd in eenmanszaken, freelancers en ZZP'ers dan ook gratis en vrijblijvend een vraag om te kijken of ze u voordelig kunnen helpen.

Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het kiezen van een boekhouder voor uw eenmanszaak als u mailt naar info@legalspot.nl, chat via onze website of belt met 088-2428369.

Lees verder...