Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Loonadministratie uitbesteden

Loonadministratie uitbesteden? Uitbesteding van uw loonadministratie is de manier om uzelf van veel werk te verlossen en om te voorkomen dat er fouten in uw loonadministratie sluipen. Naast het runnen van uw bedrijf, bijvoorbeeld uw eenmanszaak of B.V. (besloten vennootschap), heeft u niet altijd de juiste kennis op zelf uw loonadministratie op te stellen en in te dienen. Voorkom dat u uw loonadministratie vergeet en lees dit artikel waarom u uw loonadministratie opstellen kunt uitbesteden en wat de kosten daarvan zijn.

Wij leggen u graag uit wat de voordelen van uitbesteden van de loonadministratie zijn en waarom uitbesteden vaak meer voordelen kent dan uw loonadministratie zelf opstellen.

In dit artikel leest u alles over loonadministratie uitbesteden en de kosten van loonadministratieen opstellen:

Kosten opstellen loonadministratie

De kosten van loonadministratie opstellen zijn bij ons altijd helder. Onze boekhouders aan wie u uw administratie kunt uitbesteden zijn hierin altijd open. Wel is er een aantal mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit een abonnement, het volledig uitbesteden van uw administratie of hulp en advies als u uw loonadministratie met boekhoudsoftware zelf wilt opstellen. Hieronder vindt u de vanaf tarieven voor uitbesteding van uw loonadministratie.

Kosten loonadministratie uitbesteden per uur

De kosten voor uitbesteding van uw loonadministratie per uur zijn vanaf 35 euro exclusief BTW. Voor 35 euro exclusief BTW helpen onze boekhouders u volledig bij uw administratie en nemen de boekhouding en het opstellen van de loonadministratie uit handen. Uiteraard kan dit bij u thuis of op uw kantoor plaatsvinden en kan volledig worden samengewerkt met uw eigen accountant of een accountant van LegalSpot.

Kosten loonadministratie uitbesteden abonnement

U kunt er ook voor kiezen om een abonnement af te sluiten op het uitbesteden van uw loonadministratie en boekhouding. Voordeel hiervan is dat u altijd weet waar u aan toe bent en dat u nooit onverwacht hoge facturen krijgt omdat er meer uren besteed zijn aan uw loonadministratie dan u had verwacht. Uiteraard wordt uw loonadministratie volledig digitaal verwerkt en wordt alles op tijd ingediend. Abonnementstarieven die onze boekhouders aanbieden starten bij 45 euro exclusief BTW per maand.

Kosten hulp bij zelf doen loonadministratie opstellen

Wij kunnen ons ook voorstellen dat u uw loonadministratie toch liever zelf opstelt en het niet wilt uitbesteden. Maar hoe kunt u uw loonadministratie zelf doen? Zonder kennis van boekhoudpakketten en alle software die daarbij komt kijken. Geen zorgen. Maak een afspraak met een van onze boekhouders en bekijk voor welk tarief ze u alles uitleggen als u uw loonadministratie opstellen zelf wilt doen in plaats van dit wilt uitbesteden.

loonadministratie zelf doen of uitbesteden

Of u uw loonadministratie opstellen zelf kunt doen of de administratie moet uitbesteden is afhankelijk van uw bedrijf, het aantal facturen en uw eigen voorkeur. Zoals u hierboven aan de tarieven ziet is het niet nodig om zelf veel tijd te investeren in het zelf opstellen van uw loonadministratie. Daarnaast kost uitbesteden u niet altijd veel geld. Heeft u echter weinig kosten en inkomsten omdat u nog starter bent of omdat u ZZP'er bent? Dan is het vaak net zo makkelijk om zelf de loonadministratie te doen. Heeft u echter veel inkoopfacturen, bonnetjes en andere facturen, dan kan uitbesteden u al snel veel tijd schelen. En ook uw eigen tijd is geld. Het is uw afweging, maar onze boekhouders bespreken graag met u wat voor u de beste optie is. Zo leveren onze boekhouders maatwerk en kunnen zij u ook helpen als u uw loonadministratie zelf wilt doen.

Waarom loonadministratie uitbesteden?

De reden om uw loonadministratie uit te besteden is eigenlijk een stukje kennis en tijd. Waarom u nog meer uw boekhouding moet uitbesteden? Omdat uw eigen tijd ook geld is en u natuurlijk wilt voorkomen dat u na avonden werk toch fouten heeft ontdekt. Onze ervaren boekhouders helpen u als u uw loonadministratie wilt uitbesteden.

Voordelen uitbesteden loonadministratie

De voordelen van het uitbesteden van loonadministratie opstellen zijn:

  • lage kosten
  • tijdsbesparing
  • digitale verwerking loonadministratie
  • geen extra accountantskosten
  • altijd direct contact met uw eigen boekhouder
  • aangiftes altijd op tijd ingediend

Lees verder...