Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Boekhouder ZZP

U heeft een boekhouder nodig omdat u als zelfstandige zonder personeel (ZZP) werkt, bijvoorbeeld als freelancer, en daarom heeft u zojuist een boekhouder gezocht gespecialiseerd in ZZP.

Bij LegalSpot werken goedkope zzp boekhouders. Zij hebben zich gespecialiseerd in specifieke boekhoudtaken. De boekhouders die u hier vindt hebben het specialisme boekhouder voor ZZP (zelfstandige zonder personeel). 

Bent u dus freelancer of ZZP'er en heeft u een boekhouder gezocht omdat u uw administratie wilt laten doen?

Dan kunnen de boekhouders die u hier vindt u perfect en goedkoop helpen. Uniek in Nederland is dat u ze online een vraag stellen kunt om te kijken of, hoe en voor welk aantrekkelijk tarief zij u kunnen helpen bij uw administratie en boekhouding.

ZZP boekhouding

Uw boekhouding doen kan tijdrovend zijn. Ook als ZZP'er. Of misschien wel juist als ZZP'er. Dat heeft u ondertussen wel gemerkt en daarom heeft u nu een boekhouder gezocht gespecialiseerd in ZZP en freelancers.

Een ZZP boekhouder van LegalSpot heeft ervaring met ZZP'ers en freelancers binnen vele vakgebieden. Van ZZP'ers die freelance journalist zijn tot online marketing ZZP'ers of ZZP'ers die in de IT werken of belastingadviseur zijn.

Kosten boekhouder ZZP

De kosten van een boekhouder als zelfstandige zonder personeel (ZZP) wilt u zo laag mogelijk houden. En dat is precies wat LegalSpot ook wil realiseren voor ZZP'ers.

Bij boekhouders van LegalSpot zijn daarom vaste tarieven, uurtarieven en abonnementen mogelijk. Dat dit alledrie mogelijk is, is uniek in Nederland. Uw administratie door een boekhouder gespecialiseerd in ZZP kan via LegalSpot al voor een uurtarief tussen de 35 en 85 euro excl. BTW worden gedaan.

Daarnaast kunt u de ZZP boekhouder van uw keuze online een vraag stellen om te kijken wat voor u de voordeligste manier is of om direct online een afspraak te maken. Het is nog nooit zo eenvoudig en laagdrempelig geweest om zonder kosten een boekhouder te benaderen die u kan helpen 

 

 

 

 

Lees verder...